Σάββατο, 21 Ιουλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [TheTOC]: Η ΕΖΑ στα διαμάντια της ελληνικής οικονομίας
[TheTOC]: Η ΕΖΑ στα διαμάντια της ελληνικής οικονομίας

[TheTOC]: Η ΕΖΑ στα διαμάντια της ελληνικής οικονομίας

Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης, διακρίθηκε στα Diamonds of the Greek Economy 2018 για την άριστη επιχειρηματική της πορεία, τη διαρκή ανάπτυξή της καθώς και τις επιτυχείς επιχειρηματικές κινήσεις της. Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε παρουσία κορυφαίων εκπροσώπων του κλάδου την Τρίτη 4 Ιουλίου στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία». Την διοργάνωση ανέλαβε ο εκδοτικός οργανισμός New Times Publishing υπό την υπό την αιγίδα του του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ).

Διαγράφοντας μία αδιάκοπτη τροχιά ανάπτυξης εδώ και 30 χρόνια, η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης αποδεικνύει στην πράξη ότι είναι μία οικονομικά εύρωστη ελληνική επιχείρηση, με εύρυθμη λειτουργία, που δίνει έμφαση στην καινοτομία και στην αδιαπραγμάτευτη ποιότητα των προϊόντων της. Η διάκριση της στο θεσμό Diamonds of the Greek Economy 2018, έρχεται ως συνέχεια του στρατηγικού της πλάνου, το οποίο υλοποιεί με προσήλωση τόσο σε τοπικό όσο και διεθνές επίπεδο, έχοντας πάντα ως προτεραιότητα τον σύγχρονο καταναλωτή και τις ανάγκες του.

Με αφορμή την βράβευση, ο κύριος Νίκος Ζωγόπουλος, Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης, δήλωσε σχετικά: «Η διάκριση στα Diamonds of the Greek Economy αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς και μεγάλη ηθική στήριξη στην συνεχή προσπάθεια μας για την υλοποίηση των στόχων της εταιρείας μας. Όραμα μας, να βάλουμε την Ελλάδα μέσα σε ένα μπουκάλι και να την στείλουμε σε όλο τον κόσμο, κερδίζοντας τους λάτρεις της μπίρας διεθνώς με την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THE TOC

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!