Κυριακή, 22 Ιουλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [TheTOC]: Έξαλλος με τη Γκολεμά ο Ιβάν Σβιτάιλο & φταίει η Σταυροπούλου
[TheTOC]: Έξαλλος με τη Γκολεμά ο Ιβάν Σβιτάιλο & φταίει η Σταυροπούλου

[TheTOC]: Έξαλλος με τη Γκολεμά ο Ιβάν Σβιτάιλο & φταίει η Σταυροπούλου

«Η Βίκυ Σταυροπούλου χαντάκωσε το Money Drop». Αυτό ήταν το σχόλιο της Ντέπυς Γκολεμά που έκανε έξαλλο τον Ιβάν Σβιτάιλο, τον γοητευτικό ηθοποιό και χορευτή και στενό φίλο της Βίκυς Σταυροπούλου. Σε συνέντευξή του στο Εμείς, μίλησε για αυτό αλλά και για τα χρήματα που δεν έχει πάρει ποτέ από το Mega και το “Κάτω Παρτάλι” , καθώς και για το Survivor.

Για τα χρήματα είπε: “Από το Κάτω Παρτάλι δεν πληρώθηκα ποτέ. Εύχομαι να μην έγινε μεθοδευμένα όλο αυτό το πράγμα. Ήταν τόσο ευχάριστη εμπειρία που αρκετά γρήγορα το ξεπέρασα”.

Για τη Βίκυ Σταυροπούλου και τη Ντέπυ Γκολεμά: “Όποιος το λέει δεν ξέρει τη Βίκυ Σταυροπούλου. Είναι δυνατόν να αμφισβητείται η προσωπικότητα, ο χαρακτήρας και τα χαρίσματα της Βίκυς Σταυροπούλου; Θεωρώ ότι είναι χαζό να συζητιέται κάτι τέτοιο και ας μαζευτεί όποιος το λέει”.

Για το Survivor: “Είχε γίνει μία πρόταση για το Survivor αλλά τελικά δεν ολοκληρώθηκε ο κύκλος των συζητήσεων και των διαπραγματεύσεων. Είχα μάθει ότι και η Νικολέτα Καρρά είχε δεχτεί μια πρόταση, κάπου μάγκωσε η συνεννόηση. Θα πήγαινα εφόσον πρόκειται περί πολύ καλής αμοιβής. Το να σε πληρώνει κάποιος πάρα πολλά λεφτά για να είσαι σε μια παραλία και να παίζεις αγωνιστικά παιχνίδια”.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε:

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THE TOC

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!