Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [TheTOC]: Ευδ.Ρουμελιώτη: Ο γιος της, τα παιδιά του συζύγου, τα χρήματα, η άνετη ζωή
[TheTOC]: Ευδ.Ρουμελιώτη: Ο γιος της, τα παιδιά του συζύγου, τα χρήματα, η άνετη ζωή

[TheTOC]: Ευδ.Ρουμελιώτη: Ο γιος της, τα παιδιά του συζύγου, τα χρήματα, η άνετη ζωή

Η ηθοποιός Ευδοκία Ρουμελιώτη και ο επιχειρηματίας Νικηφόρος Χαραγκιώνηςείναι ένα ζευγάρι-υπόδειγμα. Χαμηλών τόνων, χαρούμενο, με δεμένη οικογένεια και ερωτευμένο.

Η ηθοποιός μίλησε ανοιχτά στην εκπομπή «Καλοκαίρι μαζί στις 10» για τον άντρα της ζωής της και το παιδί τους, για τη σχέση που έχει ο γιος τους με τα δύο αγόρια του επιχειρηματία από τον προηγούμενό του γάμο: «Αγαπιούνται πάρα πολύ. Τα παιδιά του Νικηφόρου είναι πραγματικά παιδιά μου. Δεν τα ξεχωρίζω από τον γιο μου και νιώθω ότι έχω τρεις γιους και τους καμαρώνω πολύ. Είναι πολύ όμορφο που τα παιδιά αυτά αγκάλιασαν τον μικρό τους αδερφό».

Η ηθοποιός, που δίνει σπάνια συνεντεύξεις και είναι φειδωλή στις δηλώσεις της , απάντησε και στο σχόλιο-ερώτηση του δημοσιογράφου που ανέφερε “Αυτό που μου αρέσει σε εσένα, είναι ότι παντρεύτηκες έναν άντρα ευκατάστατο, αλλά εξακολουθείς και δουλεύεις σε μια δουλειά που δεν έχει και τις καλύτερες αμοιβές πια”: «Η δουλειά μου μού αρέσει πολύ και αγαπώ πάρα πολύ και νομίζω ότι χωρίς αυτήν δε θα μπορούσα να ζήσω. Να κάνω τι; Να κάθομαι όλη μέρα στο σπίτι. Απλώς η δυνατότητα αυτή που λες, μου δίνει και εμένα τη δυνατότητα να μπορώ να επιλέγω και να κάνω τα πράγματα που με γεμίζουν και με εκφράζουν».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THE TOC

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!