Σάββατο, 20 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [TheTOC]: Επίθεση του Ρουβίκωνα στο δημαρχείο Ηλιούπολης
[TheTOC]: Επίθεση του Ρουβίκωνα στο δημαρχείο Ηλιούπολης

[TheTOC]: Επίθεση του Ρουβίκωνα στο δημαρχείο Ηλιούπολης

Ενταση δημιουργήθηκε στο δημαρχείο Ηλιούπολης ανάμεσα στη γραμματεία του δημάρχου και μέλη σωματείου εργαζομένων.

Αναλυτικότερα, περίπου δέκα άτομα, μέλη του Ρουβίκωνα, ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση με τη γραμματέα του δημάρχου. Αφορμή ένα παλιότερο εργατικό ατύχημα.

Έχει γίνει μία προσαγωγή από την αστυνομία και πιο συγεκριμένα από την Ομάδα Δίας.

Η ανάρτηση του Ρουβίκωνα:

Την Πέμπτη 21 Μαρτίου στις εγκαταστάσεις του δήμου Ηλιούπολης συνέβη ένα ακόμα “ατυχές” περιστατικό σε χώρο εργασίας, όταν κατέρρευσε μια γερανογέφυρα, βάρους αρκετών τόνων τη στιγμή που εργαζόμενοι στο συνεργείο οχημάτων του δήμου εκτελούσαν εργασίες απο κάτω της. Απο τύχη δεν υπήρξε θάνατος ή τραυματισμός. Ελάχιστα ΜΜΕ έκαναν τον κόπο να ασχοληθούν με το ζήτημα και αυτά ήταν κυρίως κάποιες μικρές τοπικές ιστοσελίδες. Ο δήμαρχος έσπευσε να καλύψει τον τεχνικό ασφαλείας, τον άνθρωπο που υποτίθεται ότι μεριμνά για τη σωστή συντήρηση του εξοπλισμού και την ασφάλεια των εργαζομένων του δήμου, λέγοντας ότι το ατύχημα οφείλεται σε βραχυκύκλωμα λόγω αυξημένων βροχοπτώσεων τους μήνες που πέρασαν.

Δε θα σχολιάσουμε την προφανή άγνοια του δημάρχου γύρω από τεχνικά ζητήματα, καθώς αυτού του είδους ο εξοπλισμός είναι σχεδιασμένος για να δουλεύει σε εξωτερικούς χώρους χωρίς κανένα πρόβλημα (υπό την προϋπόθεση βέβαια ότι συντηρείται σωστά), θα σχολιάσουμε όμως την περίεργη επιλογή του να συνεχίσει να αναθέτει εργασίες συντήρησης σε κάποιον που προσελήφθη στο δήμο για να ελέγχει την αρτιότητα της συντήρησης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THE TOC

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!