Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [TheTOC]: Επίθεση της Ν.Δ στη κυβέρνηση για Novartis και φάρμακα
[TheTOC]: Επίθεση της Ν.Δ στη κυβέρνηση για Novartis και φάρμακα

[TheTOC]: Επίθεση της Ν.Δ στη κυβέρνηση για Novartis και φάρμακα

Για το μεγαλύτερο φιάσκο του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της σχετικά με την υπόθεση Novartis κάνοντας αναφορά και στο δημοσίευμα του Bloomerg . Παράλληλα κατηγορεί την κυβέρνηση σχετικά με την ανατιμολόγηση των φαρμάκων, αναφέροντας ότι χαρίζει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ στις φαρμακοβιομηχανίες.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

«Μετά την υπόθεση της Novartis που από “μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως του ελληνικού κράτους” εξελίσσεται στο μεγαλύτερο φιάσκο του ΣΥΡΙΖΑ, η κυβέρνηση, επιχείρησε σήμερα να εκμεταλλευτεί επικοινωνιακά τη διαβίβαση στη Βουλή της δικογραφίας για το rebate στα φάρμακα.

Όλως τυχαίως, το Bloomberg είχε δημοσιοποιήσει λίγο νωρίτερα την έρευνα της Novartis από την οποία δεν προκύπτει κανένα απολύτως στοιχείο για χρηματισμό πολιτικών προσώπων. Να είναι άραγε fake news και αυτό το δημοσίευμα;

Η κυβέρνηση αντί να παριστάνει τον κατήγορο, οφείλει να απαντήσει επιτέλους γιατί μόλις πριν από λίγες μέρες κατέθεσε τροπολογία που χαρίζει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ στις φαρμακοβιομηχανίες και αυξάνει τις τιμές των φαρμάκων για τους πολίτες».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THE TOC

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!