Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [TheTOC]: Επιστολή Κουφοντίνα για τις συνθήκες νοσηλείας του
[TheTOC]: Επιστολή Κουφοντίνα για τις συνθήκες νοσηλείας του

[TheTOC]: Επιστολή Κουφοντίνα για τις συνθήκες νοσηλείας του

Επί δυόμισι ώρες συνεδρίαζε σήμερα το Τριμελές Δικαστικό Συμβούλιο Βόλου, που απαρτίζεται από την πρόεδρο Πλημμελειοδικών και ακόμα δύο δικαστικούς λειτουργούς, που θα εξετάσουν ξανά το θέμα της χορήγησης άδειας στον Δ. Κουφοντίνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews , η απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου ενδέχεται να ανακοινωθεί αύριο Πέμπτη ή ακόμη και τη Δευτέρα.

Ο καταδικασμένος τρομοκράτης εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Βόλου, σε σταθερή κατάσταση, μετά από λιποθυμικό επεισόδιο που είχε, καθώς από την Πέμπτη 2 Μαΐου, μετά την απόρριψη του αιτήματος άδειας που είχε καταθέσει ξεκίνησε απεργία πείνας.

Ο Δημήτρης Κουφοντίας έστειλε επιστολή προς τον Διεθυντή του Νοσοκομείου όπου καταγγέλει τις συνθήκες διαμονής του, σημειώνοντας ότι νοσηλεύεται σε αποθήκη του 2ου υπογείου δίπλα από το νεκροτομείο.

Η επιστολή Κουφοντίνα

«Προς τον Διευθυντή

Δέχτηκα να μεταφερθώ στο νοσοκομείο σας, μετά από πιέσεις, προκειμένου να υπάρχει κατάλληλο νοσηλευτικό περιβάλλον (υποστήριξη νοσηλευτικού προσωπικού), δεδομένου ότι είμαι από 2/5 σε απεργία πείνας.

Οι συνθήκες διαμονής μου εδώ, στην αποθήκη του 2ου υπογείου του κτιρίου του νοσοκομείου, δίπλα από το νεκροτομείο, συνιστούν απάνθρωπη μεταχείριση και βασανισμό.

Γι΄αυτό

Ζητώ να μεταφερθώ άμεσα σε κατάλληλη κλινική του νοσοκομείου, ώστε να υπάρχει παρουσία νοσηλευτών υποβοήθησης στην κάλυψη των στοιχειωδών ατομικών αναγκών.

ΑΛΛΟΙΩΣ ΔΗΛΩΝ

Ότι δεν θέλω να παραμείνω άλλο στο νοσοκομείο σας και δηλώνω και υπογράφω με κάθε ευθύνη μου ότι θέλω να επιστρέψω άμεσα στην ΕΑΚΝ Κασσαβέτειας, στο χώρο κράτησης μου και όπου θα συνεχίσω την απεργία πείνας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THE TOC

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!