Πέμπτη, 16 Αυγούστου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [TheTOC]: Οι επικοινωνιακές οδηγίες που έδωσε το Μαξίμου μετά τις φωτιές
[TheTOC]: Οι επικοινωνιακές οδηγίες που έδωσε το Μαξίμου μετά τις φωτιές

[TheTOC]: Οι επικοινωνιακές οδηγίες που έδωσε το Μαξίμου μετά τις φωτιές

Ήρθε στο φως της δημοσιότητας το μήνυμα που έστελνε το Μαξίμου σε στελέχη του, στην προσπάθεια επικοινωνιακής διαχείρισης της τραγωδίας στην ανατολική Αττική. Μέσω αυτού γίνεται αντιληπτό πως η κυβέρνηση προσπάθησε να αντιδράσει στην κριτική της αντιπολίτευσης και των ΜΜΕ λίγες ημέρες μετά τα όσα συνέβησαν.

Στο μήνυμα το οποίο φέρνει στη δημοσιότητα η εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος και φέρεται να διακινήθηκε την 1η Αυγούστου από το Μαξίμου, με παραλήπτες επιλεγμένα στελέχη της κυβέρνησης, της κοινοβουλευτικής ομάδας και του κομματικού επιτελείου του ΣΥΡΙΖΑ, οι συντάκτες του προσφέρουν στα στελέχη έτοιμες απαντήσεις σε κάθε πιθανολογούμενη κριτική, με τοποθετήσεις που δε μένουν στο θέμα της καταστροφής αλλά αγγίζουν σχεδόν ολόκληρη την τρέχουσα πολιτική ατζέντα.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το εν λόγω μήνυμα, η γραμμή κυβέρνησης και κόμματος θα έπρεπε να είναι η εξής:

Σε αντίθεση με την κατάσταση που παρουσιάζεται στα ΜΜΕ, η κατάσταση στο Μάτι εξομαλύνεται και το γενικότερο κλίμα βελτιώνεται.
Ολοι οι αρμόδιοι υπουργοί είναι αφοσιωμένοι στην προσπάθεια αποκατάστασης της πληγείσας περιοχής και στήριξης των πληγέντων, ώστε η διαδικασία να προχωρήσει χωρίς προβλήματα.
Η βασική αιτία της καταστροφής στο Μάτι είναι τα αυθαίρετα. Γι’ αυτό και η «επιχείρηση μπουλντόζα» πρέπει να στηριχθεί από όλους.
Η ανάληψη της πολιτικής ευθύνης από τον πρωθυπουργό ισοδυναμεί με συγγνώμη.
Σε ό,τι αφορά τον ανασχηματισμό, να λέτε ότι ο κ. Τσίπρας δεν τον έχει αποκλείσει και ότι τις επόμενες μέρες αναμένονται παραιτήσεις αρμοδίων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THE TOC

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!