Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2019
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
0 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
0 °C 0 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [TheTOC]: Εκδήλωση Ευρωσοσιαλιστών για τις πυρκαγιές με ομιλία Καμίνη
[TheTOC]: Εκδήλωση Ευρωσοσιαλιστών για τις πυρκαγιές με ομιλία Καμίνη

[TheTOC]: Εκδήλωση Ευρωσοσιαλιστών για τις πυρκαγιές με ομιλία Καμίνη

Κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση των Ευρωσοσιαλιστών στις Βρυξέλλες ήταν ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης ο οποίος απηύθυνε έκκληση για χάραξη μίας πολιτικής συνοχής που θα ενώνει τις νέες μορφωμένες γενιές, τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη και τους οραματιστές που θα οικοδομήσουν το μέλλον, στον αντίποδα του ευρωσκεπτικισμού και της απογοήτευσης.

Στην εκδήλωση για το μέλλον της Πολιτικής Συνοχής της ΕΕ, που διοργάνωσαν οι Σοσιαλιστές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και της Επιτροπής Περιφερειών, ήταν παρών ο πρόεδρος της ομάδας των Σοσιαλιστών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Ούντο Μπούλμαν, ο οποίος εξήρε τη αντίδραση της Αθήνας στις καταστροφικές φωτιές του καλοκαιριού στο Μάτι και στο επιτυχημένο σχέδιο εκκένωσης των παιδικών κατασκηνώσεων, σημειώνοντας τον ρόλο των ηγεσιών στην τοπική διακυβέρνηση. «Οι πόλεις έχουν τη δυνατότητα να είναι αποτελεσματικές, με την κατάλληλη ηγεσία η οποία οφείλει να δίνει το καλό παράδειγμα» είπε ο κ. Μπούλμαν.

Στην εκδήλωση μετείχαν επίσης ο Αμερικανός καθηγητής και οικονομολόγος Τζέφρυ Σάκς, η πρόεδρος των Σοσιαλιστών στην Επιτροπή Περιφερειών Κατιούσα Μαρίνι, ο Επίτροπος Περιβάλλοντος Καρμένου Βέλλα, ευρωβουλευτές και εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενώ παρέστη και ο υποψήφιος των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Φρανς Τίμερμανς.

Στην ομιλία του ο κ. Καμίνης υπογράμμισε ότι «οικονομική ανάπτυξη, κοινωνική δικαιοσύνη και ισχυρή προστασία του περιβάλλοντος πρέπει να συμβαδίζουν, υποστηρίζοντας ότι «η οικογένεια των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών και Δημοκρατών σε αυτά τα ζητήματα πρέπει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THE TOC

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!