Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [TheTOC]: Αιχμηρή τοποθέτηση Βενιζέλου για τις γερμανικές αποζημιώσεις
[TheTOC]: Αιχμηρή τοποθέτηση Βενιζέλου για τις γερμανικές αποζημιώσεις

[TheTOC]: Αιχμηρή τοποθέτηση Βενιζέλου για τις γερμανικές αποζημιώσεις

Έντονη κριτική στην κυβέρνηση από τον Ευάγγελο Βενιζέλο για τον τρόπο που χειρίζεται το ζήτημα των γερμανικών αποζημιώσεων.

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε ότι είναι αξιοσημείωτη η προσπάθεια που έγινε από την διακομματική επιτροπή τη Βουλής για την κατάρτιση του σχετικού πορίσματος όπως άξια σεβασμού και η συμβολή του υπουργείου Εξωτερικών, παρατήρησε ωστόσο ότι είναι μικρές αναφορές που γίνονται στις ενέργειες των προηγούμενων κυβερνήσεων «ώστε να αποδεικνύεται ότι η Ελλάδα πολιτικά και νομικά διατηρεί ζωντανό το θέμα αυτό».

Και αφού παρατήρησε ότι η κυβερνητική πρωτοβουλία λαμβάνει χώρα δύο χρόνια μετά την κατάθεση του πορίσματος στη Βουλή και αφού πρώτα καταβλήθηκε η δόση και υπογράφηκε η συμφωνία των Πρεσπών, τόνισε ότι η κυβέρνηση πρέπει να ανταποκριθεί με σοβαρότητα και όχι με δηλώσεις εσωτερικής κατανάλωσης.

«Όταν τιμούμε τον ελληνικό λαό και τα θύματα του φασισμού πρέπει να είμαστε συγκεκριμένοι και ακριβείς διότι η αοριστία καθίσταται προσβλητική για την ιστορική μνήμη», κατέληξε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THE TOC

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!