Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [TheTOC]: Δραγάσακης: Θα τηρήσουμε τη συμφωνία θέλουμε το χρέος
[TheTOC]: Δραγάσακης: Θα τηρήσουμε τη συμφωνία θέλουμε το χρέος

[TheTOC]: Δραγάσακης: Θα τηρήσουμε τη συμφωνία θέλουμε το χρέος

«Η κυβέρνηση θα κάνει ότι περνά από το χέρι της για την τήρηση της συμφωνίας, οργανικό τμήμα της οποίας είναι και οι σχετικές με το χρέος ρυθμίσεις και αναφορές» τόνισε ο Γιάννης Δραγασάκης από το βήμα του συνεδρίου του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) για την τουριστική βιομηχανία της χώρας.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης άφησε ανοικτή τη δυνατότητα μείωσης των φορολογικών βαρών μετά από ένα δυο χρόνια υπό προϋποθέσεις.

Επικαλούμενος δημοσίως τα όσα είπε ο Γ. Στουρνάρας συνέχισε «Είναι αναγκαίο να υπάρξει μια ρύθμιση του χρέους, γιατί όπως είπε και ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος, είναι προϋπόθεση για να ενταχθούμε στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης και αυτό είναι προϋπόθεση για να δανειστούμε από τις αγορές με ανεκτά επιτόκια εντός του 2017, ούτως ώστε το 2018 να έχει ωριμάσει αυτή η διαδικασία».

«Στη βάση αυτών των εξελίξεων μπορεί να διεκδικηθεί και η μείωση των πλεονασμάτων από το 2018 και μετά», προσέθεσε και επισήμανε ότι «μέχρι και το 2018 μπορούμε να πιάσουμε τους στόχους που έχουμε βάλει, δεν θα χρειαστεί ούτε κόφτης, ούτε άλλα μέτρα.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THE TOC

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!