Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
25 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
26 °C 0 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [TheTOC]: Δείτε live τη συνέντευξη τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ΔΕΘ
[TheTOC]: Δείτε live τη συνέντευξη τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ΔΕΘ

[TheTOC]: Δείτε live τη συνέντευξη τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ΔΕΘ

O πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης δίνει συνέντευξη τύπου στο συνεδριακό κέντρο “Ι. Βελλίδης”, με την οποία ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της τριήμερης επίσκεψης του προέδρου της Ν.Δ στη Θεσσαλονίκη για την 82η ΔΕΘ.

Οσον αφορά στις επενδύσεις, ο κ. Μητσοτάκης απάντησε πως “οι ιδιωτικές επενδύσεις ειναι ο κύριος μοχλός ανάπτυξης της ελληνικής κοινωνίας. Οι ιδιωτικές επενδύσεις ο μόνος τρόπος για αποκλιμάκωση της ανεργίας. Τι θα κάνουμε εμείς διαφορετικό: Η επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ θα έιναι αφοσιωμένη στην προσπάθεια προσέλκυσης επενδύσεων. Δε θα ανεχθώ αποκλιση από αυτό τον κεντρικό στόχο. Αλλά η κυβέρνηση θα εκπέμπει συνολικά το μήνυμα ότι η Ελλάδα χώρα φιλική σε ξένες και εγχώριες επενδύσεις. Μείωση της φορολογίας σε επενδύσεις στο 20% για δύο χρόνια, μείωση φορολογίας σε μερίσματα και σταθερό φορολογικό σύστημα”.

Ωστόσο πρόσθεσε πως “αν δε λυθούν τα προβλήματα του τραπεζικού συστηματος οι επενδύσεις από μόνες τους δε μπορουν να λύσουν το πρόβλημα. Εμείς δεν ανακαλύψαμε τώρα τις ιδιωτικές επενδύσεις. Εγώ δε φοράω μία το κουστούμι του επενδυτή και μία το αμπέχονο του διαδηλωτή. Από περυσι εχω προσδιορίσει ισόποσες περικοπες δαπανών ώστε το αποτύπωμα να είναι ισόποσο και να πείσουμε τους εταίρους”.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THE TOC

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!