Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [TheTOC]: Δυο ραντεβού (όχι στα τυφλά) για την τύχη της Κεντροαριστεράς
[TheTOC]: Δυο ραντεβού (όχι στα τυφλά) για την τύχη της Κεντροαριστεράς

[TheTOC]: Δυο ραντεβού (όχι στα τυφλά) για την τύχη της Κεντροαριστεράς

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι συγκολλητικές διεργασίες στο χώρο της Κεντροαριστεράς, τόσο σε επίπεδο κορυφής (βλ συμφωνία Φώφης- Γιώργου) όσο και σε στελεχών με reunion, και συναθροίσεις που έχουν στόχο την διεύρυνση του πέλους της κεντροαριστεράς.

Το μεγάλο reunion του ΠΑΣΟΚ & η διεύρυνση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

Η «καρδιά» της Δημοκρατικής Συμπαράταξης που διευρύνεται εντυπωσιακά τα τελευταία 24ωρα – μετά την ένταξη του ΚΙΔΗΣΟ του Γιώργου, την επιστροφή Γρηγοράκου,την τράνζιτ μετάβαση του Ιλχάν και την επαναδραστηριοποίηση των λοχαγών του Σημίτη – χτυπά σήμερα το πρωί σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας όπου έχουν κληθεί σε ένα πολιτικό reunion παλιά και νέα στελέχη του κόμματος.

Η Φώφη Γεννηματά θα είναι οικοδέσποινα σε μια γιορτή επανένωσης στελεχών του άλλοτε κραταιού ΠΑΣΟΚ που αποψιλώθηκε πολιτικά την εποχή των μνημονίων κυρίως από τον ΣΥΡΙΖΑ και τώρα αναζητεί την δικαίωση μέσω της επαναδιεύρυνσης.

Ποιοι θα δώσουν το παρόν

Σύμφωνα με πληροφορίες οι βουλευτές πρώην και νυν που θα καθίσουν στις 8 θέσιες ροτόντες θα ξεπεράσουν τους 100. Ο αριθμός των προσκεκλημένων θεωρείται σύμφωνα με τους διοργανωτές πολύ ικανοποιητικός. Οι ίδιοι υπενθυμίζουν άλλωστε ότι σε ανάλογο κάλεσμα επί Ευάγγελου Βενιζέλου το 2014, οι δεχόμενοι την πρόσκληση έφτασαν τους 61.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THE TOC

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!