Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
28 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
31 °C 15 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [TheTOC]: Δίνουν …μπόνους 250 ευρώ στους υπαλλήλους για έκδοση εκκρεμών συντάξεων
[TheTOC]: Δίνουν …μπόνους 250 ευρώ στους υπαλλήλους για έκδοση εκκρεμών συντάξεων

[TheTOC]: Δίνουν …μπόνους 250 ευρώ στους υπαλλήλους για έκδοση εκκρεμών συντάξεων

Το ποσό των 250 ευρώ μηνιαίως ως …μπόνους θα λαμβάνουν τα μέλη των κλιμακίων που θα συσταθούν στο υπουργείο Εργασίας ώστε να επιταχυνθεί η εκκαθάριση των εκκρεμών αιτήσεων συνταξιοδότησης του ΕΦΚΑ.

Αυτό προβλέπει κοινή υπουργική απόφαση (ΚΥΑ) που υπογράφει η υπουργός Έφη Αχτσιόγλου μαζί με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Γ. Χουλιαράκη.

Σημειώνεται ότι ο σωρευτικός στόχος που έχει τεθεί είναι το διάστημα Ιουλίου – Σεπτεμβρίου 2017 να καταστεί εφικτό να απονεμηθούν έως 63.000 αποφάσεις και να πληρωθούν έως 56.000 αποφάσεις.

Πιο αναλυτικά στην σχετική απόφαση τίθενται τα εξής όρια:

· Η απόδοση των Ανακεφαλαιωτών για το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τ. ΝΑΤ και τ. ΟΓΑ ορίζεται σε 60 φακέλους αρχικής ανακεφαλαίωσης το μήνα για τον κάθε ανακεφαλαιωτή με ελάχιστη δυνατή απόδοση τους 30 φακέλους, ενώ αυτών που διεξάγουν τον έλεγχο ορίζεται σε 180 φακέλους το μήνα για τον κάθε ελεγκτή με ελάχιστη δυνατή απόδοση τους 90 φακέλους με την προϋπόθεση ότι η σταθερή μηνιαία παραγωγικότητα πρωινής εργασίας δε θα πρέπει να υπολείπεται των 120 φακέλων για τον Ανακεφαλαιωτή και των 240 για τον Ελεγκτή (η ανακεφαλαίωση κύριας και επικουρικής ασφάλισης υπολογίζεται ως μία περίπτωση).

· Η απόδοση των Υπαλλήλων Πιστοποίησης Χρόνων Ασφάλισης για τον τ. ΟΑΕΕ, και τ. ΕΤΑΠ-ΜΜΕ ορίζεται σε 15 φακέλους το μήνα με ελάχιστη δυνατή απόδοση τους 10 φακέλους, με την προϋπόθεση ότι η σταθερή μηνιαία παραγωγικότητα πρωινής εργασίας δεν πρέπει να υπολείπεται των 30 φακέλων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THE TOC

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!