Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [TheTOC]: Δεν υπάρχουν νέοι φόροι το 2017 λέει η υφυπουργός Οικονομικών Κ.Παπανάτσιου
[TheTOC]: Δεν υπάρχουν νέοι φόροι το 2017 λέει η υφυπουργός Οικονομικών Κ.Παπανάτσιου

[TheTOC]: Δεν υπάρχουν νέοι φόροι το 2017 λέει η υφυπουργός Οικονομικών Κ.Παπανάτσιου

Δεν υπάρχουν νέοι φόροι το 2017 υποστήριξε η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου σε τηλεοπτική της εμφάνιση όπου επανέλαβε τη δέσμευση για την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ κάποια στιγμή.

«Έχουμε δεσμευτεί, σε ό,τι αφορά στον ΕΝΦΙΑ, ότι κάποια στιγμή θα τον καταργήσουμε» είπε η υφυπουργός Οικονομικών στον ΣΚΑΙ.

Και εκτίμησε ότι ο ΕΝΦΙΑ θα καταργηθεί όταν θα έρθει το περιουσιολόγοιο και «θα γίνει κάποια αναδιανομή των φόρων με βάση την μεγάλη ακίνητη περιουσία».

Σύμφωνα με την Κατερίνα Παπανάτσιου «δεν έχει να φοβάται κανένας που έχει παρά πολύ λίγα χρήματα, που έχει μικρή περιουσία. Κανένας από τους πολίτες που είναι στη μικρή ή στη μεσαία τάξη δεν έχει να φοβηθεί από το περιουσιολόγιο». Όσο για το πότε θα έρθει στη ζωή μας το περιουσιολόγιο; «Προχωράει, είναι υποχρέωσή μας, ήδη μέσα στο 2018 πρέπει να έχει λήξει» είπε η κα Παπανάτσιου.

Η υφυπουργός Οικονομικών τάχθηκε υπέρ της αποχώρησης του ΔΝΤ από το ελληνικό πρόγραμμα. «Το τελευταίο που συζητάμε τώρα είναι ότι μπορεί να μην είναι το ΔΝΤ καν μέσα στη διαπραγμάτευση. Για μένα καλό θα ήταν να μην είναι το ΔΝΤ στη διαπραγμάτευση. Ευρωπαίοι πολίτες είμαστε, μπορούμε να λύσουμε μόνοι μας τα προβλήματά μας».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THE TOC

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!