Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
17 °C 3 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
14 °C 0 kmh
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [TheTOC]: Τα χοτ νέα ζευγάρια της πόλης και τα σχέδιά τους
[TheTOC]: Τα χοτ νέα ζευγάρια της πόλης και τα σχέδιά τους

[TheTOC]: Τα χοτ νέα ζευγάρια της πόλης και τα σχέδιά τους

Πότε θα παντρευτούν; Αυτό είναι το αμέσως επόμενο ερώτημα μετά τη δημοσιοποίηση μιας σχέσης. Και αφού για χρόνια το ρωτούσαν για την Ζέτα Μακρυπούλια και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και απάντηση ούτε πήραν, ούτε μάλλον θα πάρουν ποτέ σειρά έχουν τα καινούργια ζευγάρια της πόλης που πριν καλά – καλά πουν καλημέρα όλοι έχουν βαλθεί να τους παντρέψουν.

Ευαγγελία Αραβανή και Νίκος Οικονομόπουλος αποφάσισαν να συγκατοικήσουν, μάλιστα πριν καλά καλά συμπληρώσουν ένα χρόνο στη σχέση τους. Η Αγαπητή Ευαγγελία είναι όπως δηλώνει μια παραδοσιακή γυναίκα που λατρεύει τη μαγειρική αλλά το ζευγάρι τρώει από ντελίβερι καθώς λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν προλαβαίνει να μπει στην κουζίνα. Αλλά βρίσκουν χρόνο να ασχοληθούν με το αγαπημένο τους σπορ που είναι τα ψώνια στο σούπερ μάρκετ. Η σχέση τους είναι απολύτως φανερή, κανένα κρυφτό με τους δημοσιογράφους αλλά τα σχέδια του γάμου μάλλον θα πρέπει να περιμένουν παρόλο που ο Οικονομόπουλος έχει απωθημένο να αποκτήσει κόρη.

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει βρει τη χαρά της ζωής με τον σύντροφό της Νάσο Αναστασόπουλο, για τον οποίο τα περισσότερα σχόλια γίνονται σε σχέση με την ηλικία του, δηλαδή πως είναι νεώτερος από την Κατερίνα. Ας ηρεμήσουμε! Ούτε η Κατερίνα είναι γριά ούτε ο συμπαθής Νάσος ανήλικος. Η Κατερίνα θέλει όπως λέει έναν κύριο με Κάπα κεφαλαίο για να σκεφτεί να κάνει ένα επόμενο βήμα οπότε είναι πολύ νωρίς για συζητήσεις, συγκατοικήσεις και άλλα ρομαντικά σενάρια. προς το παρόν το ζευγάρι ταξιδεύει και απολαμβάνει να επιλέγει εκείνο τη δημοσιοποίηση των εικόνων του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THE TOC

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!