Σάββατο, 19 Αυγούστου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
28 °C 3 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
30 °C 10 kmh
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [TheTOC]: «Χαστούκι» στην Αντζελίνα Τζολί από το περιοδικό Vanity Fair
[TheTOC]: «Χαστούκι» στην Αντζελίνα Τζολί από το περιοδικό Vanity Fair

[TheTOC]: «Χαστούκι» στην Αντζελίνα Τζολί από το περιοδικό Vanity Fair

Η διάσημη αμερικανίδα ηθοποιός και δημοσιογράφος χαρακτήρισε «ψευδή» όσα έγραψε το Vanity Fair σχετικά με τις αμφιλεγόμενες μεθόδους που χρησιμοποιήθηκαν στην επιλογή των παιδιών για τη νέα της ταινία «First They Killed My Father» με θέμα τη γενοκτονία στη Καμπότζη.

Πράγματα που όπως αποδεικνύεται τώρα, είχε πει η ίδια στην συνέντευξή της στο περιοδικό. Το Vanity Fair για να προασπίσει την αξιοπιστία του δημοσίευσε την απομαγνητοφώνηση της συνέντευξης αυτής.

Αυτό που προκύπτει είναι ότι η δημοσιογράφος του Vanity Fair Evgenia Peretz όχι μόνο δεν παρανόησε αλλά κατέγραψε την αλήθεια όπως τα είπε η Αντζελίνα Τζολί στη συνέντευξη που παραχώρησε.

«Μετά την προσεκτική ανάγνωση της απομαγνητοφώνησης υποστηρίζουμε πλήρως το κείμενο που δημοσιεύσαμε» αναφέρει το περιοδικό.

Ο πόλεμος Τζολί – Vanity Fair

Ο πόλεμος ξεκίνησε όταν η Αντζελίνα Τζολί διέψευσε ως ψευδές το δημοσίευμα του Vanity Fair το οποίο αναφερόταν στις μεθόδους που χρησιμοποίησαν οι υπεύθυνοι του κάστινγκ για τη νέα της ταινία «First They Killed My Father» με θέμα τη γενοκτονία στη Καμπότζη.

Το δημοσίευμα του Vanity Fair έλεγε διευθυντές κάστινγκ της ταινίας τοποθετούσαν χρήματα μπροστά σε παιδιά από «ορφανοτροφεία και σχολεία των φτωχογειτονιών και τσίρκο» και τους ρωτούσαν τί χρειάζονταν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THE TOC

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!