Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [TheTOC]: Αύριο η τρίτη διάσκεψη του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες
[TheTOC]: Αύριο η τρίτη διάσκεψη του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες

[TheTOC]: Αύριο η τρίτη διάσκεψη του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες

Στην τρίτη κατά σειρά διάσκεψη της Ολομέλειας του θα προχωρήσει, σύμφωνα με πληροφορίες, την Τρίτη το απόγευμα το Συμβούλιο της Επικρατείας, προκειμένου οι ανώτατοι δικαστικοί να αποφανθούν για το νομοθετικό πλαίσιο της κυβέρνησης με βάση το οποίο έγινε ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες.

Οι ανώτατοι δικαστικοί θα κληθούν να ψηφίσουν για το θέμα που τους απασχόλησε στις δύο προηγούμενες διασκέψεις και αφορά το αν οι προσφυγές των καναλιών πρέπει να γίνουν δεκτές και το δικαστήριο να προχωρήσει στην ουσία της υπόθεσης και να αποφανθεί για τη συνταγματικότητα η μη του νόμου Παππά.

Κατά τη διάσκεψη της προηγούμενης Παρασκευής, δεν ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία επί του παραδεκτού, του βασίμου και του εννόμου συμφέροντος των τηλεοπτικών σταθμών.

Όμως, οι τηλεοπτικοί σταθμοί Αlpha και ΣΚΑΙ, καθώς και οι εταιρείες ‘Αλτερ Έγκο και «Ανεξάρτητος Τηλεοπτικός Πάροχος Περιεχομένου» (ITV CP), έχουν καταθέσει νέες αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων. Οι αιτήσεις, επικεντρώνονται στα πόθεν έσχες των διαγωνιζομένων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THE TOC

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!