Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [TheTOC]: Ο. Αθανασίου: Υπάρχουν δύο ορόσημα για να αρχίσουν τα έργα στο Ελληνικό
[TheTOC]: Ο. Αθανασίου: Υπάρχουν δύο ορόσημα για να αρχίσουν τα έργα στο Ελληνικό

[TheTOC]: Ο. Αθανασίου: Υπάρχουν δύο ορόσημα για να αρχίσουν τα έργα στο Ελληνικό

Δυο ορόσημα τα οποία απαιτούνται για να αρχίσουν τα έργα στο Ελληνικό προσδιόρισε ο διευθύνων σύμβουλος της Lamda Development, Οδυσσέας Αθανασίου, μιλώντας στο συνέδριο του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου.

«Απαιτείται το Συμβούλιο της Επικρατείας να εγκρίνει το master plan αξιοποίησης του Ελληνικού εντός των προσεχών τριών – τεσσάρων μηνών και να γίνει διαγωνισμός για το integration casino, convention exhibition resort (σ.σ.: που θα αναπτυχθεί στην έκταση). Με την επιτυχή ολοκλήρωση του διαγωνισμού και την ανάδειξη αναδόχου θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε», ανέφερε ο κ. Αθανασίου.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Lamda Development σημείωσε ότι υπήρχε μία διετία που ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2014, εντός της οποίας η πολιτεία θα έπρεπε να ολοκληρώσει σειρά προαπαιτούμενων ώστε να ξεκινήσουν τα έργα τον Νοέμβριο του 2016.

«Υπήρξαν καθυστερήσεις, αλλά υπάρχει καλή συνεργασία με την πολιτεία. Θέλω να πιστεύω ότι στους επόμενους μήνες θα συνεργαστούμε με την πολιτεία για να γίνουν τα απαραίτητα» υπογράμμισε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THE TOC

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!