Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
17 °C 3 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
15 °C 3 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [TheTOC]: ΑΣΕΠ: Τα νέα δεδομένα για τις προσλήψεις στους Βρεφονηπιακούς
[TheTOC]: ΑΣΕΠ: Τα νέα δεδομένα για τις προσλήψεις στους Βρεφονηπιακούς

[TheTOC]: ΑΣΕΠ: Τα νέα δεδομένα για τις προσλήψεις στους Βρεφονηπιακούς

Συνεχίζονται οι προπαρασκευαστρικές διεργασίες, (σε υπουργείο Εσωτερικών και ΑΣΕΠ), για την υλοποίηση του σχεδιασμού που αφορά στην στελέχωση όλων των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών της χώρας με μόνιμο προσωπικό.

Το workenter απευθύνθηκε στην αρμόδια Ανεξάρτητη Αρχή προκειμένου να αντλήσει πληροφορίες για τον συνολικό αριθμό των θέσεων και για το χρόνο έκδοσης της προκήρυξης (ή των προκηρύξεων).

Οι απαντήσεις που λάβαμε (περίπου) μας ξάφνιασαν, ευχάριστα.

Σημειώστε τα νέα δεδομένα:

Ο συνολικός αριθμός των θέσεων ενδέχεται να κινηθεί σε επίπεδα ρεκόρ. Αυτό θα συμβεί, εάν αποφασιστεί, (από την πολιτική ηγεσία), ότι η -χρηματοδοτούμενη από την Ευρωπαϊκή Ένωση- δράση “Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής” (ΕΕΤΑΑ) θα πρέπει, (έστω σταδιακά), να καλυφθεί από τον κρατικό προϋπολογισμό.
Εφόσον επιχειρηθεί να καλυφθούν όλα τα κενά, δεν αποκλείεται να εκδοθούν προκηρύξεις – μαμούθ. “Για να λειτουργήσει ένας Παιδικός Σταθμός χρειάζεται έναν υπάλληλο ανά οκτώ παιδιά” μας λέει η πηγή του ΑΣΕΠ. Αυτή τη στιγμή εκλείπουν, σε μόνιμο προσωπικό, από τους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς όλης της χώρας, περίπου 16.000 υπάλληλοι

Διαβάστε περισσότερα στο workenter

φωτο αρχείου

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THE TOC

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!