Κυριακή, 26 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [TheTOC]: Αραβανή-Οικονομόπουλος:Ξανά χωρισμός. Αλλά όπως φαίνεται είναι ο τελευταίος
[TheTOC]: Αραβανή-Οικονομόπουλος:Ξανά χωρισμός. Αλλά όπως φαίνεται είναι ο τελευταίος

[TheTOC]: Αραβανή-Οικονομόπουλος:Ξανά χωρισμός. Αλλά όπως φαίνεται είναι ο τελευταίος

Η σχέση τους έχει περάσει από 40 κύματα. Η Ευαγγελία Αραβανή κι ο Νίκος Οικονομόπουλος τον τελευταίο διάστημα έβλεπαν τον έρωτά τους να ξεθυμαίνει. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real Life, οι προσπάθειες που έκαναν για να ξεπεράσουν την κρίση απέβησαν άκαρπες: Εδώ και ένα μήνα, το άλλο και αγαπημένο ζευγάρι έχει δώσει τίτλους τέλους.

Ήταν μαζί για περίπου ενάμιση χρόνο και συγκατοικούσαν στα νότια προάστια, όμως τον τελευταίο μήνα η Ευαγγέλια έχει επιστρέψει στο σπίτι της στην Νίκαια. «Το 2019 τους βρήκε ενωμένους και ευτυχισμένος, αποδείχτηκε όμως ότι είχαν διαφορετικά σχέδια», αναφέρει στην εφημερίδα φίλη του ζευγαριού και εξηγεί: «Η σχέση τους μετά τη συγκατοίκηση είχε περάσει σε άλλο στάδιο. Η Ευαγγελία επιθυμούσε να κάνουν το επόμενο βήμα, για το οποίο Νίκος δεν ένιωθε έτοιμος. Η προβολή που είχε πάρει το ειδύλλιο τους ήταν κάτι που τον προβλημάτισε, αφού δεν θέλει να απασχολεί την δημοσιότητα με τα προσωπικά του. Αυτό ήταν και το αγκάθι που δημιούργησε τριβή ανάμεσα τους».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι πρώτες ρωγμές του θεσμού τους εμφανίστηκαν στις αρχές της χρονιάς, όταν είχαν κυκλοφορήσει Κύπρο τις φήμες για χωρισμό. Η Ευαγγελία Αραβανή είχε φύγει λίγες μέρες από το σπίτι του συντρόφου της, προκειμένου να ηρεμήσει και να δώσουν ο ένας στον άλλο χρόνο να σκεφτούν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THE TOC

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!