Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
27 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
25 °C 3 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [TheTOC]: Αποκάλυψη! Ο πλοιοκτήτης του Αγία Ζώνη χρωστά 2 εκατ. στο Δημόσιο
[TheTOC]: Αποκάλυψη! Ο πλοιοκτήτης του Αγία Ζώνη χρωστά 2 εκατ. στο Δημόσιο

[TheTOC]: Αποκάλυψη! Ο πλοιοκτήτης του Αγία Ζώνη χρωστά 2 εκατ. στο Δημόσιο

Νέα τροπή στην υπόθεση της ρύπανσης του Σαρωνικού με βάση στοιχεία που έρχονται σττο φως για τον πλοιοκτήτη του δεξαμενόπλοιου «Αγία Ζώνη ΙΙ».

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Alpha ο πλοιοκτήτης του Αγία Ζώνη το δεξαμενόπλοιο του οποίου βυθίστηκε με αποτέλεσμα την τεράστια ρύπανση στο Σαρωνικό χρωστά στο Δημόσιο 2 εκατομμύρια ευρώ, οφειλές οι οποίες με βάση το ρεπορτάζ είναι ληξιπρόθεσμες.

Επίσης, με βάση το ρεπορτάζ, το υπουργείο Οικονομικών κάνει φύλλο και φτερό τις εταιρείες του πλοιοκτήτη. Ανοιξαν το φάκελο του και ελέγχονται και οι 12 εταιρείες με εκκρεμότητες στην Εφορία.

Να σημειωθεί ότι οι οφειλές είναι βεβαιωμένες ληξιπρόθεσμες με το ερώτημα που προκύπτει να αφορά τη λειτουργία της επιχείρησης, αφού έχοντας οφειλή πάνω από τα 500 ευρώ με το ισχύον σύστημα όλα τα μέτρα αναγκαστικής εκτέλεσης είναι ανοικτά, δηλαδή κατασχέσεις κλπ., ενώ τίθεται και θέμα φορολογικής ενημερότητας..

Ακόμη ενα σημείο το οποίο βρίσκεται στο μικροσκόπιο των ελέγχων σύμφωνα με το ρεπορτάζ είναι πώς η εταιρεία με όλα αυτά τα μέτωπα ανοικτά προμηθεύτηκε από τα ΕΛΠΕ, στα οποία μετέχει ενεργά το ελληνικό δημόσιο

Σημειώνεται ότι από το δεξαμενόπλοιο «Siros» ξεκίνησε η απάντληση των πετρελαιοειδών του βυθισμένου πλοίου «ΑΓ. ΖΩΝΗ ΙΙ» στον Σαρωνικό, νοτιοδυτικά της Αταλάντης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THE TOC

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!