Σάββατο, 26 Μαΐου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [TheTOC]: Αποδεσμεύονται εκατοντάδες αστυνομικοί από τη φύλαξη …VIP
[TheTOC]: Αποδεσμεύονται εκατοντάδες αστυνομικοί από τη φύλαξη …VIP

[TheTOC]: Αποδεσμεύονται εκατοντάδες αστυνομικοί από τη φύλαξη …VIP

Οι πέντε δήμαρχοι της παραλιακής ζώνης δεν δημοσιοποίησαν τις προτάσεις τους για την πάταξη της εγκληματικότητας των περιοχών τους, ενώ και ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας δεν δημοσιοποίησε τις δεσμεύσεις του σχετικά με το ίδιο θέμα.

Ουσιαστικά και οι δύο πλευρές, κατά τη διάρκεια της χθεσινής ωριαίας συνάντησής τους, φοβήθηκαν να αναλάβουν το πολιτικό κόστος μη υλοποίησης προτάσεων ή δεσμεύσεων και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις 15 Μαΐου, προκειμένου να κάνουν έναν απολογισμό για αυτά που έγιναν και εκείνα που δεν έγιναν!

Οι δήμαρχοι, Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης, Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλος, Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος και Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου ανέλυσαν τα προβλήματα εγκληματικότητας των περιοχών τους, παρουσιάζοντας και κάποιες προτάσεις. Ο κ. Τόσκας δεσμεύτηκε απλά, ότι ένα μεγάλο μέρος των 800 αστυνομικών που αποδεσμεύτηκαν από φύλαξη προσώπων, κτιρίων και επιτελικά γραφεία θα κάνουν περιπολίες στην παραλιακή ζώνη, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, για την προστασία των πολιτών που πηγαίνουν για μπάνιο ή διασκέδαση.

Ο αρμόδιος υπουργός υποστήριξε ότι αυτή τη φορά οι 800 που αποδεσμεύονται από τις «φρουρές», δεν πρόκειται να γυρίσουν ξανά εκεί ή να βρουν «παραθυράκι» για… βολικές υπηρεσίες. Η δικλείδα ασφαλείας για την μη επιστροφή τους, σύμφωνα με τον κ. Τόσκα, είναι ο ονομαστικός έλεγχος… κίνησής τους, από την επιτροπή που συστήθηκε υπό τον υπαρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THE TOC

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!