Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [TheTOC]: Από διασκεδαστής, δήμαρχος και από δήμαρχος… persona non grata
[TheTOC]: Από διασκεδαστής, δήμαρχος και από δήμαρχος… persona non grata

[TheTOC]: Από διασκεδαστής, δήμαρχος και από δήμαρχος… persona non grata

Η αύρα του χορτασμένου από την καλή ζωή, τα πλούσια θεάματα και τις υψηλές γνωριμίες, το ακριβό lifestyle και η αδιαμφισβήτη ικανότητα του ως διασκεδαστή ήταν ίσως μερικά από τα στοιχεία που οδήγησαν τον Ηλία Ψινάκη στην κεφαλή του δήμου Μαραθώνα το 2014. Άνθρωπος της υπερβολής, κατάφερε να εκλεγεί, από τη πρώτη μάλιστα Κυριακή, με ένα ποσοστό που άγγιζε το 53%. Πιθανόν, όταν ο κόσμος του Μαραθώνα τον εξέλεγε, να φανταζόταν ότι ένας άνθρωπος που σταδιοδρόμησε εκτός πολιτικής, ως διασκεδαστής στα σαλόνια της showbiz, ήθελε και μπορούσε να προσφέρει πραγματικά στον τόπο του. Τα πράγματα όμως εξελίχθηκαν πολύ διαφορετικά.

Τέσσερα χρόνια μετά, ο άνθρωπος που λατρέυτηκε ως διασκεδαστής είναι στην κυριολεξία “persona non grata” στον ίδιο του το δήμο, με τους δημότες αλλά και τη συντριπτική πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων να είναι εξοργισμένοι μαζί του. Η απουσία του κατά τη διάρκεια των κρίσιμων στιγμών της φονικής πυργκαγιάς στο Μάτι, οι πρώτες του δηλώσεις δύο εικοσιτετράωρα μετά, τα ψέματα για το σπίτι του που “ευτυχώς κάηκε” αλλά και τα ερωτήματα που μένουν ακόμη αναπάντητα για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε την κρίση έχουν προκαλέσει σωρεία αντιδράσεων, δημιουργώντας ένα εκρηκτικό κλίμα στο δήμο Μαραθώνα.

Στα παραπάνω, θα πρέπει να προστεθεί και η πρωτοφανής απόφαση του δημάρχου να ακυρώσει την τελευταία στιγμή λόγω πένθους θεατρική παράσταση στη Νέα Μάκρη, τα έσοδα της οποίας θα πήγαιναν στους… πληγέντες από τις φωτιές.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THE TOC

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!