Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [TheTOC]: Το ΑΠΕ διορθώνει τα περί δημοψηφίσματος που αποδόθηκαν στον Ερντογάν
[TheTOC]: Το ΑΠΕ διορθώνει τα περί δημοψηφίσματος που αποδόθηκαν στον Ερντογάν

[TheTOC]: Το ΑΠΕ διορθώνει τα περί δημοψηφίσματος που αποδόθηκαν στον Ερντογάν

Μύλος έχει προκληθεί με τα όσα εμφανίστηκε να λέει ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν για το «εθνικό συμβόλαιο» που φτάνει τα σύνορα μέχρι την Θεσσαλονίκη και το τηλεγράφημα του ΑΠΕ που του απέδιδε μέχρι και αναφορές για δημοψήφισμα στην Δυτική Θράκη!

«Η Τουρκία δεν είναι μόνο η Τουρκία», ανέφερε ο τούρκος Πρόεδρος σε ομιλία του στο ομώνυμο πανεπιστήμιο σημειώνοντας «Άλλα είναι τα φυσικά σύνορα και άλλα της καρδιάς μας. Αυτά πρέπει να τα ξεχωρίσουμε. Σεβόμαστε τα φυσικά σύνορα, αλλά κανείς δεν μπορεί να βάλει όρια στην καρδιά μας, και δεν επιτρέψουμε».

Ο τούρκος πρόεδρος πρόσθεσε επίσης «Είναι καθήκον, αλλά και δικαίωμα της Τουρκίας να ενδιαφέρεται για το Ιράκ, τη Συρία, τη Λιβύη, την Κριμαία, το Καραμπάχ, τη Βοσνία και τις άλλες αδελφές περιοχές. Η Τουρκία δεν είναι μόνο η Τουρκία. Η στιγμή που θα παραιτηθούμε από αυτό, θα είναι η στιγμή που θα χάσουμε την ανεξαρτησία μας και το μέλλον μας».

Στο τηλεγράφημα του ΑΠΕ όμως περιελήφθη μια αναφορά της διαδικτυακής έκδοσης της «Σαμπάχ» και αποδόθηκε στον τούρκο πρόεδρο με αποτέλεσμα να προκληθεί ντόρος ότι θέτει ακόμη και θέμα δημοψηφίσματος στη Δυτική Θράκη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THE TOC

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!