Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [TheTOC]: Aνησυχία και προβληματισμός στην κυβέρνηση μετά το ΣτΕ
[TheTOC]: Aνησυχία και προβληματισμός στην κυβέρνηση μετά το ΣτΕ

[TheTOC]: Aνησυχία και προβληματισμός στην κυβέρνηση μετά το ΣτΕ

Αμηχανία και προβληματισμός επικρατεί στη κυβέρνηση μετά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, σύμφωνα με την οποία κάνει δεκτές τις προσφυγές των καναλιών. Στην επόμενη συνεδρίαση του Συμβουλίου της Επικρατείας θα συζητηθεί επί της ουσίας η συνταγματικότητα του νόμου Παππά για τον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών, προκαλώντας ένταση σε κυβερνητικούς κύκλους.

Για κλίμα τρομοκρατίας απέναντι στους δικαστές του Συμβουλίου της Επικρατείας κάνει λόγο κυβερνητικός αξιωματούχος σχολιάζοντας την απόφαση του Ακυρωτικού Δικαστηρίου. Η ίδια κυβερνητική πηγή σημειώνει ότι το Συμβούλιο της Επικρατείας έχει απορρίψει ήδη μια σειρά ασφαλιστικών μέτρων και συμπεραίνει ότι η απόφαση για το απαράδεκτο των προσφύγων δεν σημαίνει κάτι για την εκδίκαση επί της ουσίας της υπόθεσης.

“Σημειώνω επίσης ότι με όλη αυτή την πίεση που ασκείται στο ΣτΕ και το κλίμα τρομοκρατίας που καλλιεργείται τις τελευταίες μέρες δεν μπορώ ούτε να σκεφτώ τι θα συνέβαινε απόψε αν οι προσφυγές είχαν κριθεί τυπικά απαράδεκτές. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να αφήσουμε να ολοκληρώσουν τη διαδικασία ανεπηρέαστα “, σημείωσε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός αξιωματούχος.

Σύμφωνα πληροφορίες από το Μέγαρο Μαξίμου, ο Πρωθυπουργός το απόγευμα, θα μιλήσει στο κοινοβούλιο, με αφορμή τον νόμο για την κοινωνική οικονομία.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THE TOC

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!