Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
14 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
14 °C 0 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [TheTOC]: Αναρχικοί κατέλαβαν το Πολυτεχνείο – Τι φοβάται η ΕΛΑΣ
[TheTOC]: Αναρχικοί κατέλαβαν το Πολυτεχνείο – Τι φοβάται η ΕΛΑΣ

[TheTOC]: Αναρχικοί κατέλαβαν το Πολυτεχνείο – Τι φοβάται η ΕΛΑΣ

Το Πολυτεχνείο κατέλαβαν αντιεξουσιαστές. Στο μήνυμά τους αναφέρεται πως αυτό γίνεται ενόψει της επετείου και καταθέτουν μία σειρά από αιτήματα. Ωστόσο οι Αρχές φοβούνται επεισόδια. Ο φόβος αυξάνεται καθώς είναι δεδομένο πως έχουν φτάσει αναρχικοί και από το εξωτερικό, από χώρες της βορειοανατολικής Ευρώπης. Η Αστυνομία ανησυχεί ότι θα μπορούσε ο χώρος του Πολυτεχνείου να μετατραπεί σε ορμητήριο.

Παράλληλα, προβληματισμός επικρατεί και για τα πυρά που στρέφονται στη νανακοίνωση κατά της Αριστεράς και δη του δη του ΚΚΕ, όπως και από την προτροπή, “… να ακυρώσουμε το πανηγύρι των κομματικών οργανώσεων.”

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η μνήμη κοιτάζει την τρομοκρατία και την υποκρισία της εξουσίας με οργή. Τα κόκκαλα δεν αντέχουν να θαφτούν κάτω από τα λουλούδια που θα σαπίσουν το ίδιο βράδυ. Προσμένουν να αγκαλιαστούν και να ζωντανέψουν από τις νέες σάρκες της εξέγερσης.

Σήμερα 15 Νοέμβρη 2017 προχωρήσαμε στην κατάληψη του Πολυτεχνείου για να φέρουμε στο προσκήνιο τη ζωντανή εξέγερση που προσπαθεί να ξαναθεριέψει εδώ κι εκεί σε όλο τον πλανήτη. Οι λόγοι βρίσκονται παντού, σε κάθε σημείο της ευρυθμίας και της ειρήνης που επιβάλεται από το κράτος και το κεφάλαιο. Είναι η εγκατάληψη της ζωής στις πολιτικές κλίκες που παράγουν το θάνατο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THE TOC

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!