Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
23 °C 5 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
23 °C 0 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [TheTOC]: Aυγή: Κάτι τρέχει (ξανά) με τη Δικαιοσύνη
[TheTOC]: Aυγή: Κάτι τρέχει (ξανά) με τη Δικαιοσύνη

[TheTOC]: Aυγή: Κάτι τρέχει (ξανά) με τη Δικαιοσύνη

Μετά την απόφαση της Δικαιοσύνης για την Ηριάννα, η οποία ξεσήκωσε πλήθος αντιδράσεων, σήμερα, η εφημερίδα Αυγή, επιτίθεται στη Δικαιοσύνη. Με κύριο τίτλο στο πρωτοσέλιδο, “Κάτι τρέχει (ξανά) με τη Δικαιοσύνη”, η εφημερίδα δίνει το στίγμα της για την υπόθεση, ενώ μέσα, στο ρεπορτάζ για τη δίκη, γράφεται το εξής:

“Δεν ήταν απλώς μια απορριπτική απόφαση για αναστολή εκτέλεσης ποινής. Ήταν η ταφόπλακα στο εναπομείναν κράτος δικαίου, στον αμφισβητήσιμο νομικό πολιτισμό, στην κοινή λογική. Τρεις δικαστές έκριναν ότι η Ηριάννα με τη λαμπρή ακαδημαϊκή πορεία και ο Περικής, που αντιμετωπίζει σοβαρό αυτοάνοσο νόσημα, είναι επικίνδυνοι για τη δημόσια τάξη και ασφάλεια και θα πρέπει να συνεχίζουν να σαπίζουν στη φυλακή”.

Στη συνέχεια γίνεται εκτενή αναφορά στην πρόταση αλλά και το “παρελθόν” του εισαγγελέα Ιωάννη Προβατάρη, όπως και για το κλίμα στη δίκη:

“Η Ηριάννα και ο Περικλής οδηγήθηκαν ενώπιον του δικαστηρίου συνοδευόμενοι από πάνοπλους κουκουλοφόρους αστυνομικούς κι ενώ στην αίθουσα του Εφετείου κυριολεκτικά δεν έπεφτε καρφίτσααπό τους αλληλέγγυους που είχαν συγκεντρωθεί για συμπαράσταση.”

“Μέσα σε αυτό το κλίμα, κι ενώ η πρόεδρος είχε απειλήσει το κοινό ότι θα αναβάλει τη δίκη αν δεν αποχωρήσουν οι όρθιοι από την αίθουσα, ξεκίνησε την απολογία της η νεαρή γυναίκα”.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THE TOC

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!