Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [TheTOC]: Η 38χρονη Βασιλική το θύμα της έκρηξης στην Πλατεία Βικτωρίας
[TheTOC]: Η 38χρονη Βασιλική το θύμα της έκρηξης στην Πλατεία Βικτωρίας

[TheTOC]: Η 38χρονη Βασιλική το θύμα της έκρηξης στην Πλατεία Βικτωρίας

Μητέρα δύο ανήλικων παιδιών ήταν η 42χρονη Βασιλική, το θύμα της ισχυρότατης έκρηξης που σημειώθηκε το πρωί στα Everest της Πλατείας Βικτωρίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα ήταν λογίστρια που δεν εργαζόταν μόνιμα στο κατάστημα, αλλά το επισκεπτόταν περιοδικά, για να “κλείσει” τα λογιστικά βιβλία.

Πώς προκλήθηκε η έκρηξη

Κατά πληροφορίες στο υπόγειο του καταστήματος -όπου βρίσκεται και το λογιστήριο- εκτελούνταν εργασίες από ψυκτικό. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ψυκτικός δεν αποκλείεται να έκοψε κατά λάθος σωλήνα με εύφλεκτο αέριο. Η Πυροσβεστική μάλιστα ερευνά την πληροφορία ότι ο ψυκτικός ανέβηκε τρέχοντας τα σκαλιά, καλώντας τους εργαζόμενους να εγκαταλείψουν το κατάστημα, πιθανότατα επειδή αντιλήφθηκε ότι θα ακολουθήσει έκρηξη.

Εκτός από την 42χρονη νεκρή, υπάρχουν ακόμη πέντε τραυματίες που έχουν μεταφερθεί από το ΕΚΑΒ σε Γενικό Κρατικό και 401, οι περισσότεροι με αναπνευστικά προβλήματα. Και οι πέντε νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

«Πριν από μία ώρα μας έφεραν στο νοσοκομείο τέσσερα άτομα. Τα τρία εξ’ αυτών θα αποχωρήσουν μετά τον έλεγχο στον οποίο θα υποβληθούν, ενώ το τέταρτο άτομο θα κρατηθεί, γιατί έχει εγκαύματα στο πρόσωπο, στα χέρια και πιθανώς μια κάκωση σε έναν τένοντα» είπε χαρακτηριστικά ο διευθυντής του Γενικού Κρατικού νοσοκομείου, κ. Δημοσθένης Σούτσος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THE TOC

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!