Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Thestival]: Ξεκινούν σήμερα οι “Βραδιές Θεάτρου” στον Δρυμό Θεσσαλονίκης
[Thestival]: Ξεκινούν σήμερα οι “Βραδιές Θεάτρου” στον Δρυμό Θεσσαλονίκης

[Thestival]: Ξεκινούν σήμερα οι “Βραδιές Θεάτρου” στον Δρυμό Θεσσαλονίκης

Το Ανοιχτό Θέατρο «Τσούκες» Δρυμού Δήμου Ωραιοκάστρου γίνεται και φέτος το φθινόπωρο το επίκεντρο αξιόλογων πολιτιστικών δράσεων, προσκαλώντας θεατρικά σχήματα από την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο, για να προσφέρουν μια θεατρική ανάσα στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.

Πρόκειται για μια προσπάθεια που έχει ξεκινήσει εδώ και πολλά χρόνια και στοχεύει στην καλλιέργεια θεατρικής συνείδησης, στη διαρκή λειτουργία και στην ανάδειξη του Ανοιχτού Θεάτρου «Τσούκες» Δρυμού.

Η πρώτη θεατρική παράσταση που φιλοξενείται είναι το έργο «Η αληθινή απολογία του Σωκράτη» του Κ. Βάρναλη από τη θεατρική ομάδα «Παραβάτες της Σκηνής» σε σκηνοθεσία Βάνας Βουρτσάκη. Η παράσταση θα ανέβει το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου και ακολουθεί την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου το έργο «Βίρα τις άγκυρες» από τη θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Γεωργίου Κάτω Γέφυρας σε σκηνοθεσία Μιχάλη Τσολάκη.

Οι βραδιές θεάτρου στις Τσούκες Δρυμού ολοκληρώνονται την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου με την θεατρική παραγωγή «Η κυρά της Πόλης – Μια ιστορία για την Λωξάνδρα» από την θεατρική ομάδα Μυγδονίας «Θεατροποινίτες» σε σκηνοθεσία Βίκυς Γρηγοριάδου.

Ολες οι παραστάσεις έχουν ώρα έναρξης 20.30 μμ και ελεύθερη είσοδο.

Διοργανωτές των «Βραδιών Θεάτρου στις Τσούκες Δρυμού» είναι ο σύλλογος «Εν Δράσει» με συνδιοργανωτή την Δημοτική Κοινότητα Δρυμού και υπό την αιγίδα του Δήμου Ωραιοκάστρου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THESTIVAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!