Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Thestival]: Θεσσαλονίκη: Μοίρασαν νερόφουσκες στέλνοντας μηνύματα ευαισθητοποίησης για την Παγκόσμια Ημέρα Νερού (ΦΩΤΟ)
[Thestival]: Θεσσαλονίκη: Μοίρασαν νερόφουσκες στέλνοντας μηνύματα ευαισθητοποίησης για την Παγκόσμια Ημέρα Νερού (ΦΩΤΟ)

[Thestival]: Θεσσαλονίκη: Μοίρασαν νερόφουσκες στέλνοντας μηνύματα ευαισθητοποίησης για την Παγκόσμια Ημέρα Νερού (ΦΩΤΟ)

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νερού στις 22 Μαρτίου εθελοντές της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης Youthfully Yours στήθηκαν από τις 12 το μεσημέρι στην Καμάρα και μοίρασαν στους περαστικούς μπαλονάκια με νερό θέλοντας να ευαισθητοποιήσουν σε θέματα σχετικά με την κατάναλωση του νερού.

Σε καθεμία από τις 700 πολύχρωμες νερόφουσκες ήταν δεμένες φράσεις που αυξάνουν την ευαισθητοποίηση σε σχέση με την κατανάλωση του νερού και με το πως το διαφυλάσσουμε.

Με την δράση οι εθελοντές της Youthfully Yours προσκαλούν, αύριο όσους θέλουν στο σπίτι τoυς, στην οδό Κανάρη 1, όπου θα πραγματοποιηθούν δραστηριότητες με θέμα το νερό καθώς και προβολή ταινίας.

«Η σημερινή δράση είναι ένα κάλεσμα, να έρθουν αύριο στον χώρο μας, να παίξουν παιχνίδια με το νερό και να δούμε μία ταινία σχέση με το νερό. Ο κόσμος αντιμετωπίζει την δράση μας πολύ ευχάριστα», ανέφερε στο thestival.gr η Άγαθα Μίγγου ιδρυτικό μέλος της Youthfully Yours.

Πρόγραμμα

Youthfully Yours, 22 Μαρτίου, Κανάρη 1

18:00 Έναρξη με ελεύθερη είσοδο

19:00 Προγραμματισμένες δραστηριότητες

20:00 Προβολή ταινίας

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THESTIVAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!