Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Thestival]: Δ. Θέρμης: Ενημερωτική εκδήλωση για τον καρκίνο και το γυναικείο φύλο
[Thestival]: Δ. Θέρμης: Ενημερωτική εκδήλωση για τον καρκίνο και το γυναικείο φύλο

[Thestival]: Δ. Θέρμης: Ενημερωτική εκδήλωση για τον καρκίνο και το γυναικείο φύλο

Η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού και του τραχήλου της μήτρας θα είναι το θέμα της ενημερωτικής εκδήλωσης που διοργανώνει με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Θέρμης σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης και το Κέντρο Υγείας Θέρμης.

Στην εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 17.30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης, ειδικοί θα μιλήσουν για τις διάφορες όψεις του θέματος «Καρκίνος και γυναικείο φύλο: πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση».

Στόχος είναι μέσα από μια ολιστική προσέγγιση του ζητήματος κάθε γυναίκα αλλά και κάθε άντρας, που θα παρακολουθήσει την εκδήλωση, να πάρει τις απαραίτητες πληροφορίες και γνώσεις, ώστε να μπορεί αφενός να διαχειρίζεται αυτού του είδους τα ζητήματα, να μεταδίδει πληροφόρηση και να παροτρύνει τους ενδιαφερόμενους να απευθύνονται σε εξειδικευμένους φορείς για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου στο γυναικείο φύλο.

Εκ μέρους του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης θα εισηγηθεί ένας Χειρουργός Μαστού, που θα αναφερθεί στην πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού, ένας επαγγελματίας υγείας του συλλόγου, που θα αναφερθεί στον ψυχοκοινωνικό αντίκτυπο στη γυναίκα και μία εκπαιδευμένη εθελόντρια, η οποία θα καταθέσει την προσωπική της εμπειρία κατά το διάστημα της νόσου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THESTIVAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!