Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
12 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Thestival]: Στη Θεσσαλονίκη η Διεθνής Έκθεση Ακουαρέλας “Watercolor International IV”
[Thestival]: Στη Θεσσαλονίκη η Διεθνής Έκθεση Ακουαρέλας “Watercolor International IV”

[Thestival]: Στη Θεσσαλονίκη η Διεθνής Έκθεση Ακουαρέλας “Watercolor International IV”

Ακουαρέλα ή αλλιώς η τέχνη της υδατογραφίας… ή αλλιώς η τέχνη που θα ενώσει για μια ακόμη φορά καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο, στην Θεσσαλονίκη.

Έρχεται η 4η έκδοση της έκθεσης “Watercolor International” που θα λάβει χώρα στην Εταρεία Μακεδονικών Σπουδών από τις 26 Νοεμβρίου έως τις 21 Δεκεμβρίου.

Διεθνείς καλλιτέχνες, ειδικοί στην τέχνη και τεχνική της ακουρέλας θα δώσουν το παρόν μέσα από τα έργα τους, ενώ κάποιοι από αυτούς θα επισκεφτούν την πόλη μας για να τους γνωρίσουμε μέσα από workshops, επιδείξεις, παρουσιάσεις και special events.

Πάνω από εκατό συμμετοχές θα μετρήσει η συγκεκριμένη έκθεση, ανεβάζοντας τον πήχη ψηλά από την Ελλάδα, τον Καναδά, την Σουηδία, την Ιταλία, τις ΗΠΑ, την Ινδία, την Ισπανία, την Κίνα, την Πορτογαλία, την Μαλαισία, την Μεγάλη Βρετανία, το Βέλγιο, την Γαλλία, το Περού, την Τουρκία, την Ουκρανία, την Ιαπωνία, την Ρωσία, την Σιγκαπούρη, την Γερμανία, την Ταϊλάνδη, την Σερβία, την Βουλγαρία, την Σκωτία, την Κόστα Ρίκα, το Ντουμπάι, την Ολλανδία, την Σλοβακία, το Πακιστάν και την Αυστραλία. Μαζί μας και αυτή την χρονιά η “Daniel Smith Artists Materials”, η οποία και θα αποτελέσει χορηγό της έκθεσης.
“Η πρώτη ιδέα μιας διεθνούς έκθεσης ακουαρέλας στην Ελλάδα σχεδιάστηκε το 2009 στον Καναδά, σε ένα συμπόσιο ακουαρέλας όπου συμμετείχα. Η πρώτη Διεθνής Έκθεση “Watercolor International” πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 2012.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THESTIVAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!