Κυριακή, 24 Ιουνίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Thestival]: Ρεκόρ συμμετοχών στον 3ο Λαϊκό Δρόμο “Παναγιώτης Αφαλής” στο δήμο Νεάπολης- Συκεών (ΦΩΤΟ)
[Thestival]: Ρεκόρ συμμετοχών στον 3ο Λαϊκό Δρόμο “Παναγιώτης Αφαλής” στο δήμο Νεάπολης- Συκεών (ΦΩΤΟ)

[Thestival]: Ρεκόρ συμμετοχών στον 3ο Λαϊκό Δρόμο “Παναγιώτης Αφαλής” στο δήμο Νεάπολης- Συκεών (ΦΩΤΟ)

«Κάθε συμμετοχή μου σε αγώνα είναι και μια κλωτσιά στον καρκίνο. Τον νίκησα μέσα από τον αθλητισμό και δεν ξέρω σε ποιο ρέμα -από τα πολλά ρέματα που έχω περάσει τρέχοντας- βρίσκεται τώρα. Είμαι πλέον απελευθερωμένος, τώρα είμαι μια χαρά …».

Στη δήλωση αυτή του 75χρονου βετεράνου των κουλουάρ των λαϊκών αγώνων δρόμου Νικηφόρου Τσανακτσίδη, που επλήγη από τον καρκίνο και βγήκε νικητής από τη μεγάλη μάχη, βρίσκει την καλύτερη αντήχησή του το μήνυμα του 3ου Λαϊκού Δρόμου «Παναγιώτης Αφαλής», που πραγματοποιήθηκε χθες με τη συμμετοχή 7.000 και πλέον δρομέων, που αποτελεί νέο ρεκόρ συμμετοχής. Σ’ αυτήν τη γιορτή του αθλητισμού, που στέφθηκε με επιτυχία, τιμήθηκε ο κύριος Νικηφόρος για τους αγώνες του στους στίβους και στη ζωή, με τον ίδιο να προτρέπει τους συνομήλικούς του να αγαπήσουν τον αθλητισμό, το περπάτημα ή το τρέξιμο, όπως λέει.

Αυτό είναι και το μήνυμα που έστειλαν για μια ακόμη φορά ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης και ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Υπηρεσιών (ΚΕΥΝΣ) Δημήτρης Απατσίδης δίνοντας το σύνθημα της εκκίνησης στις δυο αφετηρίες της Νεάπολης και των Συκεών. «Ο αθλητισμός, μαζί με τον πολιτισμό και την παιδεία, συμβάλλει σημαντικά ώστε να έχουμε μια καλύτερη ποιότητα ζωής, ο αθλητισμός είναι ζωή», τόνισαν με ιδιαίτερη έμφαση, για να πλημμυρίσουν αμέσως μετά το χαρακτηριστικό ήχο της εκκίνησης των αγώνων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THESTIVAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!