Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Thestival]: Δ. Παύλου Μελά: Μουσικά ραντεβού στους Βυζαντινούς Νερόμυλους με ελεύθερη είσοδο
[Thestival]: Δ. Παύλου Μελά: Μουσικά ραντεβού στους Βυζαντινούς Νερόμυλους με ελεύθερη είσοδο

[Thestival]: Δ. Παύλου Μελά: Μουσικά ραντεβού στους Βυζαντινούς Νερόμυλους με ελεύθερη είσοδο

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το τριήμερο 30 & 31 Αυγούστου, 1 Σεπτεμβρίου 2019 και η αυλαία για τις φετινές εκδηλώσεις Σεπτέμβριος όπως … Πολιτισμός του Δήμου Παύλου Μελά θα ανοίξει με το Φεστιβάλ Βυζαντινών Νερόμυλων που θα βρεθεί στο προσκήνιο των πολιτιστικών δράσεων της Θεσσαλονίκης.

Μνήμη, τόπος, τοπίο, άνθρωποι, πολιτισμός, συμπλέκονται και το κοινό έχει τη δυνατότητα να απολαύσει τρεις μοναδικές μουσικές εμπειρίες στο Ανοιχτό Θέατρο των Βυζαντινών Νερόμυλων Πολίχνης, όλες με ελεύθερη είσοδο.

Ώρα έναρξης: 20.30

Παρασκευή 30 Αυγούστου: Μουσική, μουσική, μουσική με τον Δημήτρη Ζερβουδάκη

Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης, με την τρυφερή του φωνή και την πλούσια δισκογραφία, μας συναντά με γνώριμα κομμάτια όπως “Τα Ανείπωτα”, “Γράμμα σε έναν ποιητή”, “Σεντόνια δίχτυα”, “Βαριά ποτά” και άλλα. Έχοντας διαγράψει μια σημαντική πορεία στο χώρο της μουσικής, έχει καταφέρει να συνδυάσει το παλιό με το νέο χτίζοντας έτσι μια ειλικρινή και άμεση επαφή με το κοινό.
Την αισθαντική φωνή του και την χαρακτηριστική ερμηνεία του συνοδεύουν εκλεκτοί μουσικοί, διαμορφώνοντας μια παράσταση γεμάτη συναίσθημα, δυναμισμό κι ανατρεπτική διάθεση.
Συμμετέχουν: Παναγιώτης Κουτσούρας (τρίχορδο μπουζούκι), Δημήτριος Οικονομίδης (πιάνο), Χρήστος Τσαπράζης (μπάσο), Νίκος Παπαδόπουλος (κιθάρες), Γιώργος Μακρής (πνευστά), Θανάσης Αρχανιώτης (τύμπανα), Μάκης Δρακόπουλος (ηχοληψία)
Οργάνωση Παραγωγής: Artonica Productions

Σάββατο 31 Αυγούστου: Το Κουιντέτο του Ross Daly

O Ross Daly, ενώνοντας τη φυσική ροή των αρχαίων παραδόσεων με τις πιο σύνθετες ανάγκες του σύγχρονου ακροατή, προσφέρει σε κάθε του εμφάνιση μια μοναδική υπερβατική και πνευματική μουσική εμπειρία, καθιστώντας όσους την παρακολουθούν κοινωνούς της ουσίας της μουσικής, που δεν έχει κανένα φυσικό όριο κι εκτείνεται πέρα από το χώρο και το χρόνο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THESTIVAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!