Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Thestival]: Ο Δ. Παύλου Μελά εγκαινιάζει την έκθεση τελειόφοιτων της Σχολής Καλών Τεχνών του ΑΠΘ
[Thestival]: Ο Δ. Παύλου Μελά εγκαινιάζει την έκθεση τελειόφοιτων της Σχολής Καλών Τεχνών του ΑΠΘ

[Thestival]: Ο Δ. Παύλου Μελά εγκαινιάζει την έκθεση τελειόφοιτων της Σχολής Καλών Τεχνών του ΑΠΘ

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Παύλου Μελά, φιλοξενεί την έκθεση με τίτλο «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ/ COLLABORATION» της καλλιτεχνικής ομάδας “ΠΑΛΜΟΣ/PALMOS”, τελειόφοιτων της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στην Υπόγεια Υπόγεια Διάβαση, Εναλλακτική Υπόγεια Διαδρομή (Λαγκαδά 223, ύψος Τραπεζών).

Εφτά καλλιτέχνες, οι Γιάννης Γαγρίνας, Μιχάλης Καφούσιας, Σαπφώ Σαράντου, Βάλια Τάσκου, Μαρία Τεντολούρη, Κατερίνα Χαραλαμπίδου-Βογιατζή, Παρασκευή Χατζοπούλου συμμετέχουν σε μια έκθεση που έχει σαν θέμα σημερινά κοινωνικά ζητήματα και μέσα από ένα προσωπικό εικαστικό λεξιλόγιο επιθυμούν να ανοίξουν διάλογο και να θέσουν προβληματισμούς γύρω από αυτά.

Κινούμενοι μέσα σε έναν κόσμο συνεχόμενων μεταβολών, παραθέτουν τους προβληματισμούς τους απέναντι σε κοινωνικά ζητήματα.

Η πολύπλοκη σύσταση της κοινωνίας αντανακλάται στη διαφορετικότητα της εικαστικής γλώσσας μεταξύ των μελών της ομάδας. Με μέσα τη γραμμή, τη φόρμα, τους τόνους και τα υλικά, διαμορφώνονται οι προτάσεις τους.

Η έκθεση εγκαινιάζεται την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019 και ώρα 18:30 και θα διαρκέσει μέχρι και το Σάββατο 30 Μαρτίου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THESTIVAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!