Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
27 °C 5 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
24 °C 5 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Thestival]: Πάνω από 3.000 άτομα στο 1ο Παιδικό Φεστιβάλ Υγείας, Διατροφής και Αθλητισμού στη Θεσσαλονίκη
[Thestival]: Πάνω από 3.000 άτομα στο 1ο Παιδικό Φεστιβάλ Υγείας, Διατροφής και Αθλητισμού στη Θεσσαλονίκη

[Thestival]: Πάνω από 3.000 άτομα στο 1ο Παιδικό Φεστιβάλ Υγείας, Διατροφής και Αθλητισμού στη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα από 3.000 άτομα παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις του 1ου Παιδικού Φεστιβάλ Υγείας, Διατροφής και Αθλητισμού, που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας Noesis, στη Θεσσαλονίκη.

Το 1ο Παιδικό Φεστιβάλ Υγείας, Διατροφής και Αθλητισμού μετά την πρώτη αυτή επιτυχία, προγραμματίζει ήδη την επόμενη διοργάνωσή του με ακόμη πιο επίκαιρο και εμπλουτισμένο περιεχόμενο και εκδηλώσεις.

Οι κακές καιρικές συνθήκες δεν πτόησαν γονείς και παιδιά, οι οποίοι από τις 10:00-17:00 κατέκλυσαν τις εγκαταστάσεις του Noesis, δείχνοντας το ενδιαφέρον τους για όλες τις δράσεις, που υλοποιήθηκαν στο πλαίσιο του Φεστιβάλ.

Θεατρικές παραστάσεις, δημιουργικά εργαστήρια, εκπαιδευτικές δράσεις, ρομποτική, ακροβατικά, παιχνίδια στο νερό, baby corner και πολλά άλλα γεγονότα, που εξελίσσονταν ταυτόχρονα, μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των παιδιών. Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε η Ιωάννα Λίλη για τους μεγάλους και ο Τιμολέων Τιραμόλας για τα παιδιά. Στην εκδήλωση συμμετείχαν ο Θόδωρος Ζαγοράκης και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, οι οποίοι μοίρασαν δώρα στα παιδιά, υπέγραψαν εκατοντάδες αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με τους μικρούς φίλους τους.

Παρούσες ήταν και οι παιδικές ακαδημίες ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, καθώς και πολλές Σχολές Χορού, οι οποίες εντυπωσίασαν με τις παραστάσεις τους και καθήλωσαν γονείς και παιδιά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THESTIVAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!