Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Thestival]: Ωραιόκαστρο: Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και μεγάλη συναυλία των “Stavento”
[Thestival]: Ωραιόκαστρο: Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και μεγάλη συναυλία των “Stavento”

[Thestival]: Ωραιόκαστρο: Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και μεγάλη συναυλία των “Stavento”

Μια μεγάλη συναυλία με το δημοφιλές συγκρότημα των «Stavento», χριστουγεννιάτικη παρέλαση στους εμπορικούς δρόμους της περιοχής από το «Κρουστόφωνο» καθώς και θέατρο, λούνα παρκ και πολλά ακόμη πρωτότυπα δρώμενα όχι μόνο για τα παιδιά αλλά και για ολόκληρη την οικογένεια περιλαμβάνει μεταξύ των άλλων το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στον δήμο Ωραιοκάστρου.

Επίκεντρο των εορταστικών εκδηλώσεων, υπό τον τίτλο «Αγγέλων Έλευσις 2019», θα αποτελέσει η αγορά του Ωραιοκάστρου. Οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, οι οποίες προετοιμάζονται στο πλαίσιο συνεργασίας του δήμου Ωραιοκάστρου με τον Εμπορικό Σύλλογο, θα είναι στο σύνολό τους δωρεάν για τους πολίτες.

Με επίκεντρο την αγορά

«Οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς φιλοξενούνται φέτος στον φυσικό τους χώρο, εκεί δηλαδή όπου χτυπά η καρδιά της αγοράς του Ωραιοκάστρου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης, τονίζοντας ότι «στόχος μας είναι ακριβώς να συμβάλουμε στην τόνωση της εμπορικής κίνησης στα καταστήματα του Ωραιοκάστρου, δημιουργώντας από νωρίς ένα γιορτινό κλίμα και προγραμματίζοντας εκδηλώσεις που θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων».

«Ως νέα διοίκηση καθιερώνουμε την οργάνωση των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο κέντρο του Ωραιοκάστρου επ’ ωφελεία του εμπορικού κόσμου του δήμου μας. Στο σύνολό τους οι εκδηλώσεις, οι οποίες θα αρχίσουν στις 6 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθούν στις 27 του μηνός, θα γίνουν αποκλειστικά και μόνο στην κεντρική αγορά», υπογράμμισε κι ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ηλίας Ζιακούλης, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο γεγονός ότι οι εκδηλώσεις για πρώτη φορά οργανώνονται στο πλαίσιο συνεργασίας του δήμου με τον Εμπορικό Σύλλογο Ωραιοκάστρου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THESTIVAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!