Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
7 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
5 °C 3 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Thestival]: Όλα όσα μπορείτε να κάνετε στη Θεσσαλονίκη αυτό το σαββατοκύριακο
[Thestival]: Όλα όσα μπορείτε να κάνετε στη Θεσσαλονίκη αυτό το σαββατοκύριακο

[Thestival]: Όλα όσα μπορείτε να κάνετε στη Θεσσαλονίκη αυτό το σαββατοκύριακο

Επιλογές για όλα τα γούστα περιλαμβάνει για ακόμη ένα σαββατοκύριακο η πολιτιστική ατζέντα στη Θεσσαλονίκη.

Θεατρικές και μουσικές παραστάσεις, εκδηλώσεις για παιδιά, περίπατοι στην πόλη, αλλά και… χειμερινα φυτέματα είναι ορισμένα μόνο από τα όσα ενδιαφέροντα μπορείτε να κάνετε αυτό το διήμερο στην πόλη.

Διαβάστε τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις και κάνετε την επιλογή σας:

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ:

17η Γιορτή τσίπουρου Τερπνής

Η 17η Γιορτή τσίπουρου Τερπνής θα πραγματοποιηθεί στο Πάρκο Μικρασιατικού και Θρακικού Ελληνισμού (Κέντρο Πολιτισμού Τούμπας, Κλεάνθους 57), με την υποστήριξη της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας.

Η εκδήλωση θα διαρκέσει από τις 11.00 έως τις 17.00 και θα περιλαμβάνει παραδοσιακό γλέντι με ζουρνάδες και νταούλια και την συμμετοχή χορευτικών συγκροτημάτων του Συλλόγου Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης, του Χορευτικού Συλλόγου Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης, του Λαογραφικού Χορευτικού Συλλόγου “Αντάμωμα”, του Συλλόγου Φίλων Κρητικής Παράδοσης “Ξαστεριά” Θέρμης, του Συλλόγου Θρακιωτών Τριγώνου Έβρου Ν. Θεσ/νίκης και βέβαια θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι με ζουρνάδες και νταούλια.

ΔΡΑΣΕΙΣ:

Made in Thessaloniki

Το MADE in Thessaloniki που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Open House Thessaloniki, έχει ως στόχο να αναδείξει την δημιουργική πλευρά της πόλης, συστήνοντας στο κοινό της, παραδοσιακούς αλλά και ανερχόμενους δημιουργούς οι οποίοι δραστηριοποιούνται στην Θεσσαλονίκη και ξεχωρίζουν για την δουλειά τους.

To MADE in Thessaloniki πραγματοποιείται φέτος για 4η χρονιά, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες του να γνωρίσουν ξεχωριστούς δημιουργούς, να εξερευνήσουν τους χώρους δημιουργίας τους και να κατανοήσουν την διαδικασία παραγωγής.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THESTIVAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!