Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
14 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
11 °C 11 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Thestival]: ΟΚ!Τhess: Αυτές είναι οι νικήτριες ομάδες που θα συμμετάσχουν στον 6ο κύκλο του προγράμματος επιτάχυνσης
[Thestival]: ΟΚ!Τhess: Αυτές είναι οι νικήτριες ομάδες που θα συμμετάσχουν στον 6ο κύκλο του προγράμματος επιτάχυνσης

[Thestival]: ΟΚ!Τhess: Αυτές είναι οι νικήτριες ομάδες που θα συμμετάσχουν στον 6ο κύκλο του προγράμματος επιτάχυνσης

Την Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018, το ΟΚ!Τhess φιλοξένησε 18 ομάδες, οι οποίες παρουσίασαν τις επιχειρηματικές τους ιδέες μπροστά σε μια κριτική επιτροπή, ώστε να αποφασίσουν ποια από αυτές θα συμμετάσχουν στον 6ο κύκλο του προγράμματος επιτάχυνσης.

Στο Open Call για το φθινόπωρο του 2018 έκαναν συνολικά 28 ομάδες αίτηση, 18 από τις οποίες συμμετείχαν στο Bootcamp του 6ου κύκλου, το Σαββατοκύριακο την 5η, 6η και 7η Οκτωβρίου, κατά τη διάρκεια του οποίου ενημερώθηκαν για τα επιμέρους κομμάτια του Business Model Canvas.

Με βάση τις γνώσεις που αποκτήθηκαν αυτές τις μέρες, οι ομάδες είχαν την ευκαιρία να δημιουργήσουν τη δική τους παρουσίαση, να παρουσιάσουν την επιχειρηματική τους ιδέα στην κριτική επιτροπή του ΟΚ!Thess και έτσι να διεκδικούν μία θέση μεταξύ των ομάδων που θα συμμετάσχουν στο εντατικό πρόγραμμα της θερμοκοιτίδας.

Έτσι, οι νικήτριες ομάδες είναι:

Knowhub: Ένα σύστημα που λύνει το πρόβλημα της έλλειψης φυσικής παρουσίας στο γραφείο. Το knowhub χρησιμοποιείται για την δημιουργία και την διαχείριση ενός εταιρικού αποθετηρίου γνώσης που βοηθάει απομακρυσμένες ομάδες να δουλέψουν αποδοτικότερα και να μπορέσουν να κρατήσουν την πληροφορία οργανωμένη και προσβάσιμη από όλους.

Thrive Exclusive Management Solutions: Μια εργαλειοθήκη με στρατηγικές και στρατηγήματα που βοηθάει φαρμακεία, κλινικές αλλα και μικρές επιχειρήσεις να αυξήσουν την ρευστότητα και τον τζίρο τους εκπαιδεύοντας πωλητές και χρησιμοποιώντας πρακτικές προσεγγίσεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THESTIVAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!