Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Thestival]: Η μεγαλύτερη διοργάνωση Design έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και την Θεσσαλονίκη
[Thestival]: Η μεγαλύτερη διοργάνωση Design έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και την Θεσσαλονίκη

[Thestival]: Η μεγαλύτερη διοργάνωση Design έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και την Θεσσαλονίκη

Η μεγαλύτερη διοργάνωση Design έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και την Θεσσαλονίκη.

Ο λόγος για το πρώτο Design Week που θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως τις 12 Μαΐου 2019 στη Θεσσαλονίκη.

Μια πρωτοποριακή ιδέα που έχει γίνει θεσμός στην Ευρώπη, την Αμερική, την Ασία, σε πόλεις όπως το Μιλάνο, το Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη, το Βανκούβερ, το Πεκίνο, διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στη Θεσσαλονίκη.

Στόχος των διοργανωτών, όπως τονίστηκε σε σημερινή συνέντευξη τύπου, είναι να καθιερωθεί ως ένας θεσμός με πανελλαδική και διεθνή αντανάκλαση.

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Τεχνών του Δήμου Θεσσαλονίκης, με την Πολιτιστική ΑΜΚΕ PHILARTIA, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς του Υπουργείου Παιδείας, το Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, πολιτιστικούς οργανισμούς και φορείς της πόλης, συμπράττουν για να πραγματοποιηθεί το δικό μας Thessaloniki Design Week που απλώνεται σε ολόκληρη την πόλη.

«Περιμένουμε να δούμε αποτελέσματα. Θέλουμε αυτή η διαδικασία να επαναλαμβάνεται και επόμενα χρόνια. Να μείνουμε όλοι οι θεσμοί μέσα σε αυτή τη διοργάνωση, να την κρατήσουμε ζωντανή, να βάλουμε στέρεα θεμέλια, να δώσουμε μια ώθηση προς τα πάνω. Η Θεσσαλονίκη έχει εμπειρία από αυτές τις διοργανώσεις, οι οποίες έχουν πάντα επιτυχίες», δήλωσε σήμερα ο γενικός γραμματέας Νέας Γενιάς, Πασαυνίας Παπαγεωργίου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THESTIVAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!