Πέμπτη, 24 Μαΐου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Thestival]: Με την υποστήριξη του Δ. Πυλαίας – Χορτιάτη οι εκθέσεις “All About Cats” και “Discover Dogs” στη ΔΕΘ
[Thestival]: Με την υποστήριξη του Δ. Πυλαίας – Χορτιάτη οι εκθέσεις “All About Cats” και “Discover Dogs” στη ΔΕΘ

[Thestival]: Με την υποστήριξη του Δ. Πυλαίας – Χορτιάτη οι εκθέσεις “All About Cats” και “Discover Dogs” στη ΔΕΘ

Με την αρωγή και υποστήριξη του δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη πραγματοποιούνται το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Απριλίου στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ-HELEXPO (περίπτερο 5) δύο μεγάλες πρωτοποριακές εκθέσεις για τους φίλους της γάτας και του σκύλου που διοργανώνουν τα φιλοζωικά κινήματα «All About Cats» και «Discover Dogs».

Σύμφωνα με τους διοργανωτές οι εκθέσεις θα αποτελέσουν ένα μοναδικό στο είδος τους, καινοτόμο γεγονός που έχει ως στόχο την ενημέρωση, την εκπαίδευση και την ευαισθητοποίηση των κηδεμόνων και φίλων της γάτας και του σκύλου σε θέματα ποιότητας ζωής, κοινωνικής ευθύνης, δικαιωμάτων, υποχρεώσεων και καθημερινότητας. Οι δύο εκθέσεις βασίζονται στο τρίπτυχο “εκπαιδευμένος κηδεμόνας – παιδεία – παιχνίδι” και αναμένεται να αποτελέσουν τον χώρο συνάντησης μικρών και μεγάλων, φιλόζωων όπου, μέσα από βιωματικές δράσεις, θα μάθουν για την γάτα και τον σκύλο αλλά και για την επίτευξη της απόλυτα αρμονικής συμβίωσης μαζί της.

«Ο δήμος μας στηρίζει τις δύο αυτές, πραγματικά πρωτοποριακές για τα ελληνικά δεδομένα εκθέσεις που θα μας προσφέρουν με τη λειτουργία και τις εκδηλώσεις που φιλοξενούν πολύτιμες γνώσεις για τους αγαπημένους τετράποδους φίλους μας. Πολύ σημαντική θεωρώ ότι είναι η παρουσία των Ζωοφιλικών, Ιδρυμάτων & Οργανισμών που μέσα από πολιτιστικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες θα μυήσουν τα παιδιά μας στην αγάπη για τα ζώα και στον τρόπο που θα πρέπει να τα φιλοξενήσουμε στα σπίτια μας» σημειώνει ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THESTIVAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!