Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Thestival]: “Μαμά, Μπαμπά πάμε Μουσείο”: Μικροί και μεγάλοι έζησαν μια αξέχαστη Ολυμπιακή εμπειρία
[Thestival]: “Μαμά, Μπαμπά πάμε Μουσείο”: Μικροί και μεγάλοι έζησαν μια αξέχαστη Ολυμπιακή εμπειρία

[Thestival]: “Μαμά, Μπαμπά πάμε Μουσείο”: Μικροί και μεγάλοι έζησαν μια αξέχαστη Ολυμπιακή εμπειρία

Την Κυριακή 2 Ιουνίου το Ολυμπιακό Μουσείο ολοκλήρωσε τη σειρά των εκπαιδευτικών συναντήσεων της δράσης “Μαμά, Μπαμπά, Πάμε Μουσείο;”, που πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Ομίλου “Ελληνικά Πετρέλαια”.

Αρκετές οικογένειες έζησαν μια αξέχαστη Ολυμπιακή εμπειρία στη διάρκεια του ειδικά σχεδιασμένου προγράμματος για γονείς και παιδιά, το οποίο απαντά στις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας για ψυχαγωγία και ποιοτική εκπαίδευση.

Μια πολυαισθητηριακή εμπειρία της Ολυμπιακής ιδέας, προσφέρθηκε σε όλους τους συμμετέχοντες, που αφιέρωσαν τα κυριακάτικα πρωινά τους για να ζήσουν ένα συναρπαστικό ταξίδι στους εκπαιδευτικούς σταθμούς του προγράμματος.

Με αφετηρία τη συλλογή του Ολυμπιακού Μουσείου, με τα μοναδικά στη χώρα ιστορικά τεκμήρια της πολιτισμικής και Ολυμπιακής μας κληρονομιάς, μικροί και μεγάλοι ανακάλυψαν τις ικανότητές τους, δοκίμασαν Ολυμπιακά αθλήματα και έζησαν την Ολυμπιακή ιδέα στο πλάι των Ολυμπιονικών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THESTIVAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!