Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Thestival]: Και φέτος “Αθλούμαι στην Καλαμαριά”
[Thestival]: Και φέτος “Αθλούμαι στην Καλαμαριά”

[Thestival]: Και φέτος “Αθλούμαι στην Καλαμαριά”

Ο δήμος Καλαμαριάς και το Γραφείο Αθλητισμού και Νεολαίας διοργανώνει και φέτος τις αθλητικές δράσεις με τίτλο «Αθλούμαι στην Καλαμαριά 2019».

Πρόκειται για πληθώρα αθλητικών εκδηλώσεων που έχουν γίνει θεσμός, δημιουργώντας έτσι ευχάριστες διεξόδους χαράς και εκτόνωσης για παιδιά-εφήβους αλλά και ενήλικους.

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν την Τετάρτη 29 Μαΐου συνεχίζονται τον Ιούνιο (11/6 και 13/6) και ολοκληρώνονται την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019.

Αξιοποιώντας τους αθλητικούς χώρους και την υπάρχουσα υποδομή μέσα στα όρια του Δήμου, όπως την παραλία της πλαζ Αρετσούς, το κολυμβητήριο, την πλατεία του Δημαρχείου, τις αυλές των σχολείων σε διάφορες συνοικίες, το αστικό οδικό δίκτυο κλπ, οι γυμναστές του γραφείου Αθλητισμού και Νεολαίας, με την πολυετή εμπειρία τους στην οργάνωση και υλοποίηση ανάλογων δραστηριοτήτων, ετοίμασαν ένα πολυδιάστατο αθλητικό πρόγραμμα με έμφαση στη χαρά και στη διασκέδαση των παιδιών και των ενηλίκων, που θα συμμετάσχουν.

Σημειώνεται πως, όλες οι αθλητικές εκδηλώσεις, στοχεύουν στη μαζική συμμετοχή, θα είναι διαγωνιστικές όχι όμως ανταγωνιστικές.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THESTIVAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!