Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Thestival]: Καβείρια 2019: Μέρες μύθων, μουσικής και παραμυθιών
[Thestival]: Καβείρια 2019: Μέρες μύθων, μουσικής και παραμυθιών

[Thestival]: Καβείρια 2019: Μέρες μύθων, μουσικής και παραμυθιών

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Σαμοθράκης, η Αction Art για τέταρτη χρονιά, διοργανώνει τις εκδηλώσεις ΜΕΡΕΣ ΜΥΘΩΝ ΜΟΥΣΙΚΗΣ & ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ υπό την Αιγίδα του Δήμου Σαμοθράκης, του Κέντρου Κοινότητας, www.samothraki.gr, τη χορηγία του Ηotel Niki Beach www.nikibeach.gr, την υποστήριξη του Πολιτιστικού Συλλόγου Κατοίκων & Επαγγελματιών Θέρμων και του συλλόγου Βιώσιμη Σαμοθράκη/Sustainable Samothraki http://sustainable-samothraki.net/el/.

Η Ροδάνθη Δημητρέση, η οποία για τέταρτη συνεχή χρονιά επιμελείται το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, αφηγείται και μαζί με τους εξαίρετους μουσικούς, Έλσα Μουρατίδου και Onur Senturk , θα συμπράξουν για να παρουσιάσουν μύθους, παραμύθια, θρύλους του νησιού, αλλά και της ευρύτερης περιοχής πλαισιωμένα με μουσική και τραγούδια, όπως επίσης παραμύθια από διάφορες χώρες με μουσική και τραγούδια στη γλώσσα της χώρας των παραμυθιών .

Το πρόγραμμα ξεκινά

23 Αυγούστου, με την παράσταση αφήγησης «ΘΡΥΛΟΙ, ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ, ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ» στο Παλιό Δημοτικό Σχολείο στα Θέρμα, 21:00-22:30.Μια βραδιά αφιερωμένη σε παραμύθια, θρύλους, ιστορίες της Σαμοθράκης, Μικράς Ασίας και της ευρύτερης περιοχής, πλαισιωμένα από μουσική και τραγούδι (λύρα, σάζι).

Συνεχίζει

24 Αυγούστου, με την παράσταση αφήγησης «ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ & ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» στην πλατεία Παπαγιώργη στη Χώρα, 21:00-22:30. Μια βραδιά με ιστορίες κα παραμύθια από διάφορους λαούς του κόσμου ελληνικά , τουρκικά, αρμένικα, σεφαραδίτικα, αφρικάνικα με μουσική και τραγούδια στη γλώσσα της χώρας των παραμυθιών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THESTIVAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!