Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Thestival]: Ημερίδα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών στην Καλαμαριά
[Thestival]: Ημερίδα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών στην Καλαμαριά

[Thestival]: Ημερίδα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών στην Καλαμαριά

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης, Δημόσιας Υγείας και Ισότητας των δύο φύλων του Δήμου Καλαμαριάς και η Μ.Κ.Ο. W.I.N. Hellas διοργανώνουν Ημερίδα ενημέρωσης του κοινού με τίτλο «Οι άντρες ως σύμμαχοι στον αγώνα εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου στις 6.00 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς «Οδού Χηλής» και θα την παρουσιάσει η δημοσιογράφος Χριστίνα Κανατάκη. Ο βραβευμένος σεφ Μανώλης Παπουτσάκης, ο παρουσιαστής και Διευθυντής

Σπουδών ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Χρήστος Κιούσης, ο δημοσιογράφος Λάμπρος Κωνσταντάρας και ο Λέανδρος Καρακατσάνης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της CREAM TEAM ABEE, ως αλληλέγγυοι συντάσσονται δυναμικά στο πλευρό των γυναικών και στέλνουν το μήνυμα για τον από κοινού αγώνα καταπολέμησης της έμφυλης βίας.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την συμμετοχή του Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων Ελπίδα και την ευγενική Υποστήριξη της εταιρείας παραγωγής τροφίμων CONDITO Α.Ε.Β.Ε., της εταιρείας καλλυντικών DUST & CREAM και της σχολής χορού Dance Soul Academy.

Πληροφορίες:

Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας, Αλληλεγγύης,Δημόσιας Υγείας και Ισότητας των δύο φύλων του Δήμου Καλαμαριάς

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας, Αλληλεγγύης, Δημόσιας Υγείας και Ισότητας των δύο φύλων του Δήμου Καλαμαριάς, μεταξύ των κοινωνικών δράσεων που αναπτύσσει για την ανακούφιση των ευάλωτων ομάδων των δημοτών της, έχει υπογράψει την «ευρωπαϊκή χάρτα» για την ισότητα των φύλων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THESTIVAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!