Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Thestival]: Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη για ημερίδα με θέμα το ντόπινγκ
[Thestival]: Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη για ημερίδα με θέμα το ντόπινγκ

[Thestival]: Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη για ημερίδα με θέμα το ντόπινγκ

Παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γεώργιου Βασιλειάδη και του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, Ιούλιου Συναδινού θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016 (ώρες 10.00 – 16:00) στη Θεσσαλονίκη, το διεθνές συνέδριο με θέμα «Το ντόπινγκ σε νέα εποχή».

Η ηγεσία του ελληνικού αθλητισμού θα παρακολουθήσει από κοντά τις εργασίες του διεθνούς συνεδρίου του ΕΣΚΑΝ, που διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα «Αιμίλιος Ριάδης» της ΔΕΘ-HELEXPO.

Η πρωτοβουλία ανήκει στο Εθνικό Συμβούλιο Καταπολέμησης του Ντόπινγκ (ΕΣΚΑΝ), σε συνεργασία με τα ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης, τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), τον ιστορικό αθλητικό σύλλογο Ερμής 1877 και τον Σύλλογο Ελλήνων Εξαιρετικά Διακριθέντων Αθλητών (ΣΕΕΔΑ).

Αποτελεί μια πρωτοποριακή και συντονισμένη προσπάθεια να απαντηθούν ερωτήματα, να λυθούν απορίες και μία μοναδική ευκαιρία να επιμορφωθούν αθλητές, προπονητές, φοιτητές, παράγοντες, στελέχοι, σωματεία, γονείς και άλλοι άνθρωποι του αθλητισμού.

Η παρουσία του νέου Υφυπουργού Αθλητισμού; Γεώργιου Βασιλειάδη, θα αποτελεί ταυτόχρονα και την πρώτη επίσημη επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη, όπου θα παρακολουθήσει τις εργασίες του συνεδρίου από κοντά, καθώς ο Δρ.Τζιουζέπε Φισκέτο, κεντρικός ομιλητής του συνεδρίου, θεωρείται ο κορυφαίος ειδικός παγκοσμίως σε θέματα ντόπινγκ σε όλα τα αθλήματα.

Εκτός από επικεφαλής της IAAF Παγκόσμιας Ομοσπονδίας κλασικού αθλητισμού στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα στίβου, αλλά και επικεφαλής της FIDAL Ιταλικής Ομοσπονδίας για 23 χρόνια, ο Δρ.Φισκέτο αποτελεί έναν από τους δημιουργούς του βιολογικού διαβατηρίου, το οποίο και θα παρουσιάσει στο κοινό με πολλές ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THESTIVAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!