Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
20 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
22 °C 0 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Thestival]: Η Θεατρική Παράσταση “Υπάρχει και Φιλότιμο” στο Πολιτιστικό Κέντρο “Αλέξανδρος”
[Thestival]: Η Θεατρική Παράσταση “Υπάρχει και Φιλότιμο” στο Πολιτιστικό Κέντρο “Αλέξανδρος”

[Thestival]: Η Θεατρική Παράσταση “Υπάρχει και Φιλότιμο” στο Πολιτιστικό Κέντρο “Αλέξανδρος”

Την θεατρική παράσταση «Υπάρχει και Φιλότιμο» του Αλέκου Σακελλάριου από την Θεατρική Ομάδα Ψ.Α.Ο. ΕΛ.ΤΑ. Ν. Θεσσαλονίκης διοργανώνει το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Σε σκηνοθεσία και διασκευή της Ευτυχία – Νιόβη Κιτρίδη η παράσταση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 21:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέξανδρος» (Εθνικής Αμύνης 1).

Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Λίγα λόγια για το έργο:

Ο Ανδρέας Μαυρογιαλούρος είναι υπουργός μιας προδικτατορικής κυβέρνησης, αρμόδιος επί των δημοσίων έργων. Με αφορμή την πρόσφατη ανέγερση του νέου μαιευτηρίου στην εκλογική του περιφέρεια, πραγματοποιεί ένα ταξίδι προς τα εκεί στο οποίο τον συνοδεύει η κόρη του Αλίκη και ο οδηγός του. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, η Αλίκη επιμένει να οδηγήσει εκείνη το αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα την πρόσκρουση του αυτοκινήτου σε ένα δένδρο, κοντά στο χωριό Άγρυλος. Οι χωρικοί σπεύδουν να περιποιηθούν τους τραυματίες, χωρίς να γνωρίζουν την ταυτότητά τους και συνομιλούν μαζί τους σχετικά με τις ελλείψεις του χωριού σε υποδομές και υπηρεσίες. Μέσα από αυτές τις συζητήσεις, ο υπουργός πληροφορείται για την ανεπάρκεια του κρατικού μηχανισμού, για τη διαφθορά που επικρατεί, αλλά και για την αντιπάθεια των κατοίκων προς το πρόσωπό του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THESTIVAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!