Κυριακή, 28 Μαΐου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
18 °C 5 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
19 °C 0 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Thestival]: Οι ”StringLess” τραγουδούν στη Θεσσαλονίκη για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού
[Thestival]: Οι ”StringLess” τραγουδούν στη Θεσσαλονίκη για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού

[Thestival]: Οι ”StringLess” τραγουδούν στη Θεσσαλονίκη για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού

Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την Θεματική Αντιπεριφέρεια Δημόσιας Υγείας & Αλληλεγγύης Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στηρίζοντας το έργο του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Νομού Θεσσαλονίκης και προωθώντας την αξία της πρόληψης για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού, διοργανώνουν Συναυλία με το συγκρότημα ”StringLess”.

Πρόκειται για μια μουσική παράσταση που αποτελείται αποκλειστικά και μόνο από φωνές. Με τραγούδια από τον Πόντο, την Πίνδο και τα Καρπάθια. Από τις ακτές της Μικράς Ασίας και τη βαλκανική χερσόνησο. Από τις οπερέτες του 1916, μέχρι το σύγχρονο θεατρικό τραγούδι. Από τα ρετρό του ’30, ως τον Τσιτσάνη και τις ελληνικές ταινίες του ’60.

Επί σκηνής οι : Albena Koutova, Βασιλική Αλεξίου, Δωροθέα Μιχαήλ, Έλσα Μουρατίδου, Κατερίνα Μαυροφρύδου.

Info:

Πέμπτη 27 Απριλίου 2017 και ώρα: 20:00

Κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος» (Εθνικής Αμύνης 1)

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Προαιρετικά αντί εισιτηρίου θα είναι η εγγραφή σας στον συμβολικό ιστιοπλοϊκό αγώνα Sail For Pink που διοργανώνει το «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης με κόστος 5 ευρώ. Με αυτήν παραλαμβάνετε δωρεάν το θεματικό t- shirt.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THESTIVAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!