Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
25 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
26 °C 0 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Thestival]: “Οι άνδρες κάνουν… τη δουλειά τους!!!” στο biscotto coffee.plus
[Thestival]: “Οι άνδρες κάνουν… τη δουλειά τους!!!” στο biscotto coffee.plus

[Thestival]: “Οι άνδρες κάνουν… τη δουλειά τους!!!” στο biscotto coffee.plus

Ένα βιβλίο διαφορετικό από τα άλλα ή αν το θέλετε ένα βιβλίο που γράφτηκε με σκοπό να λύσει απορίες έρχεται στις 21 Σεπτεμβρίου και στο biscottocoffee.plus για να το γνωρίσουμε από κοντά και να συζητήσουμε με τη συγγραφέα του, Λία Λάππα.

«Οι άνδρες κάνουν… τη δουλειά τους», ο τίτλος του βιβλίου , ένας τίτλος που έχει συζητηθεί όσοι λίγοι στην Ελλάδα παρά το μικρό διάστημα της κυκλοφορίας του ίδιου του βιβλίου.

Η συγγραφέας του, επέλεξε αυτόν τον γαργαλιστικό τίτλο γιατί αφενός περιγράφει ακριβώς το περιεχόμενο του βιβλίου της αφετέρου είναι μια φράση που μπορεί να ερμηνευτεί ποικιλοτρόπως. Για το τί πραγματεύεται όμως αυτό το βιβλίο με αυτόν τον τίτλο θα πρέπει σαφώς να ανατρέξετε στις σελίδες του.

Πριν σας δώσουμε μια γεύση για το βιβλίο θα σας πούμε ότι σας περιμένουμε με χαρά στην παρουσίαση την οποία θα πλαισιώσουν οι ομιλητές : Αλέξιος Λάππας Παιδοψυχίατρος , Γιάννα Παναγοπούλου Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω- Διδάκτωρ Νομικής, Νικόλαος Προικιός πρόεδρος φοιτητών Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου , και η Πετρούλα Καριώτη ραδιοφωνικός παραγωγός.

Συντονίζει η δημοσιογράφος Ντίνα Σύρπου.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Αναμφισβήτητα, η δουλειά για τον άνθρωπο, είναι από τους πιο σημαντικούς παράγοντες επιβίωσης και αυτοπραγμάτωσης και σε μεγάλο βαθμό αποτελεί παράμετρο που ορίζει ακόμη και συμπεριφορές.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THESTIVAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!