Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Thestival]: Γιορτή τσίπουρου και γλέντι με ζουρνάδες και νταούλια σήμερα στην Τούμπα!
[Thestival]: Γιορτή τσίπουρου και γλέντι με ζουρνάδες και νταούλια σήμερα στην Τούμπα!

[Thestival]: Γιορτή τσίπουρου και γλέντι με ζουρνάδες και νταούλια σήμερα στην Τούμπα!

Η καθιερωμένη Γιορτή Τσίπουρου Τερπνής πραγματοποιείται για 18η συνεχή χρονιά σήμερα Κυριακή 17 Νοεμβρίου, από τις 11 το πρωί στον χώρο μπροστά από το Κέντρο Πολιτισμού Τούμπας Κλεάνθους 57 (Πλατεία Μικρασιατικού & Θρακικού Ελληνισμού).

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την Υποστήριξη της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητος του Δήμου Θεσσαλονίκης, θα συμμετέχουν τα χορευτικά συγκροτήματα: του Συλλόγου Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης, του Συλλόγου Θρακιωτών Τριγώνου Έβρου Ν. Θεσ/νίκης, του Συλλόγου Κρητών Βρακοφόρων Μακεδονίας και βέβαια θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι με ζουρνάδες και νταούλια.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές «Η Γιορτή του Τσίπουρου Τερπνής αποτελεί πλέον θεσμό που αγκαλιάστηκε όχι μόνο από τους Τερπνιώτες αλλά και τους φίλους μας, γιατί δίνεται η ευκαιρία να δοκιμάσουμε ΔΩΡΕΑΝ το φημισμένο τσίπουρο Τερπνής Σερρών, να γευτούμε τους υπέροχους παραδοσιακούς τερπνιώτικους ουζομεζέδες, που με πολύ μεράκι ετοιμάζουν οι γυναίκες της Τερπνής και της Θεσσαλονίκης, να απολαύσουμε τα υπέροχα χορευτικά συγκροτήματα και να χορέψουμε μαζί τους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: THESTIVAL

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!